Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Melyik plasztikát találjátok...

Melyik plasztikát találjátok a leghasznosabbnak?

Figyelt kérdés

Természetesen mindenkinél más az, amit meg akar csináltani, egyéne válogatja kinek mi a hasznos, de sok nőtől hallom, hogy legszívesebben a melleit csináltatná meg, akkor utána jön az ajak és az orr. Utóbbi szerintem még hasznos is, mert nem kerül idegen anyag a testbe és örökre szól, ha jól megcsinálták, nem kell cserélni.

De gyakoriak a nemi szerv és a lábfej műtétek is esztétikai okokból és sok csonkítással jár.

Mi az amit még bevállalnátok és miért?

2020. szept. 7. 18:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szemhéjkorrekciót csináltatnék, de nem merek.Nincs nagy mellem, de érdekes módon soha nem vágytam nagyobbakra, sok nővel ellentétben.Az ajaktöltés meg úgy tudom felszívódik és mindig újra kell tölteni, szóval drága mulatság.Az orrommal semmi bajom.Viszont egyèb kezelések vannak,ami nem kifejezetten plasztika,és szerintem nagyon megéri:ez a drakula terápia és a végleges szőrtelenítés.
2020. szept. 7. 19:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Én a szemem színét akarom megváltoztatni barnáról kékre. Nem mondom, hogy megéri, mert rendkívül drága kezelés, Magyarországon egyelőre nem is csinálják, viszont borzasztóan odavagyok a kék szemekért. Lézer kezeléssel viszonylag biztonságosnak mondott, nem kerül idegen anyag a szervezetbe, nem műtét, csak megvilágítják a szemet kívülről, és végleges.
2020. szept. 7. 19:59
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
A seggplasztikat. Lehet rohogni azokon a csajokon, akiknek hosszu, vekony tonustalan combja van hatalmas buborekpicsaval. :DD
2020. szept. 7. 20:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Én max majd ha szülés után rosszul fogok kinézni, akkor has és mell felvarrást szeretnék. De remélem nem lesz rájuk szükség.
2020. szept. 7. 20:17
 5/10 anonim ***** válasza:
49%

Én a mellplasztikát látom a leghasznosabbnak, mert hihetetlen módon megnöveli az önbizalmat.

Sokkal könnyebb dolga van egy olyan nőnek, akinek szép nagy a dekoltázsa. Bármilyen területről is van szó.

2020. szept. 7. 20:30
 6/10 anonim ***** válasza:
67%

Elsősorban a rekonstruktív műtéteket (baleset, maszektómia stb. után) és azokat, amelyek segítenek az illetőnek visszakapni az önmagába vetett hitét és önbizalmát, ha súlyos gondokat okoz a kinézete. Nem tudok ítélkezni azok felett, akik ilyen célból fordulnak plasztikai sebészhez.

Az már más kérdés, hogy magamon nem plasztikáztatnék semmit és azt a pénzt inkább terápiára költeném, nekem fontosabb az, hogy lelkileg rendben legyek, de megértem, ha valakinek külső beavatkozásra is szüksége van hozzá. Nekem szerencsére semmi súlyos külső hibám nincs, ami befolyásolná a közérzetem, de ha pl. valami balesetben deformálódna az arcom, biztos változna erről a véleményem.

2020. szept. 8. 14:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A leghasznosabb az, amitől az illető életminősége, komfortérzete, önképe javul.

Sokféle műtét van, van ami pusztán esztétikai és van ami esztétikai és funkcionális is.

Mind mellet, mind orrot, mind ajkat lehet mindkét okból műttetni.

Van aki a hatalmas lógò mellei miatt képtelen futni, van aki az orrán nem kap levegőt...

És van aki pl emberekkel dolgozik és az esztétikus megjelenés a karrierje része.

Nagyon nehéz így kívülről megítélni.

2020. szept. 8. 16:50
 8/10 anonim ***** válasza:
73%
Én a mellemet csináltatnám meg önértékelési gondok miatt - nagyságkülömbség és hasonlók..
2020. szept. 8. 22:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Fül, orr.

Mellre max ha nagyon logo, vagy nincs melle.

2020. szept. 9. 01:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem az ajkammal és az orrommal az égvilágon semmi bajom nincs de hasznosnak tartom az orrplasztikát mert sokszor az illető egész arcát meg tudja változtatni egy jól megcsinált orr.

Olyan nagyon semmilyen műtétet nem csináltatnék de ha választani kell azért 1-2 kosárméretet még elfogadnék, illetve az ideálisnál messzebb vannak a melleim de nem tudom ezt lehet-e korrigálni.

2020. szept. 10. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!