Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Pataki Gergelyhez hogyan...

Pataki Gergelyhez hogyan lehet bejutni?

Figyelt kérdés

Hallottam hogy hatalmas várólista van hozzá, ami nem érdekel mert tényleg csak hozzá szeretnék menni. Mellműtétet szeretnek, ami kb rutinnak mondható. Mikor hívjam őket, hogy legyen esélyem 1-2 éven belül műtétre?

Minden segítséget köszönök!

#mellműtét #Patakigergely
2020. aug. 23. 18:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Folyamatosan hívd. De van rajta kívül más jó doki is.
2020. aug. 28. 09:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Sikerült?
2021. jan. 24. 21:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Szia, én igaz nem voltam olyan extrán komplikált (semmi tubuláris vagy aszimmetrika nem volt, csak kisebb danagat és fájdalom) kb 4 hónap alatt bekerültem.

Vegyes hogy épp ki mondja le, mi fér bele az idejébe. Van akinek 1 évet kell várni (én is erre készültem) neked kell eldönteni, hogy mi fér bele. Van aki meg 3 hónap alatt bekerül.

2021. jún. 16. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!