16 évesen, szülői beleegyezéssel lehet e mellnagyobbításom?
Nincs olyan normális doki Magyarországon aki veszélyeztetné a praxisát azzal hogy 18 év alatti lánynak mellnagyobbítást csinál!
Aki meg mégis elvállalja arra a kutyámat se bíznám rá mert az eg kókler
Szia!
Nem sok dolgot tudok hozzáfűzni, mert sokmindenkinek igaza van, akik eddig írtak neked. Én sem támogatom az ötletet. Nagyon nem.
Láttad már valaha a "Szilikon völgy" c. filmet? Ajánlom, hogy nézd meg! Az egész eljárás feltalálásáról, és eredeti céljairól szól, valamint arról, hogy az önbizalomhiányban szenvedő nőket hogyan használták ki ezektől függetlenül.
És még egy dolog. Ha a szüleid tényleg szeretnek téged, és jót akarnak neked, nem lesznek olyan bolondok és meggondolatlanok, hogy beleegyezzenek egy ilyen műtétbe.
Pápá: Veró
02:55 elég undorító ember lehetsz, mit fáj neked, hogy ki mit műttet meg magán?
Kedves Kérdező, szerintem várj még ezzel a műtéttel, vannak későn érő típusok is, bár azért azt nem hiszem, hogy 24-25éves korig nő a mell! Jó is lenne..
Ennek a műtétnek veszélyei is vannak, nem mindenkinek sikerül úgy, ahogy azt eltervezte, láttam olyat, akinek teljesen eldeformálódott a melle.
Várj vele pár évet, és ha akkor is mindenképp meg akarod műttetni magad, hát tedd meg, de 16évesen nagyon korai!!
én is nagyon lapos voltam 16 évesen, csak nem foglalkoztatott. most 23 vagyok, (vékony testalkatú) c8O mérettel.
szóval szerintem megéri várni, nem is hiszem, h létezik olyan etikátlan orvos, aki megcsinálná ezt egy kislányon...
Az Úrban bízzál inkább legyél Isten szerető mintsem gyönyör szerető! Áldott legyen az Úr mindörökké!
Olvasd a Bibliát és szebb leszel, mint valaki.
Ezt nem én ígérem, hanem az Úr!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!