Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 16 évesen, szülői beleegyezéss...

16 évesen, szülői beleegyezéssel lehet e mellnagyobbításom?

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 12:21
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
83%
Pont tegnap volt egy ilyen playmate a coolon. Az volt hogy 17 évesen műtötték meg (magyar) és képzeld el hogy megcsináltatta és két évvel később magától elkezdett nőni, hormonok. AZért nem szokták az ilyet ilyen korban megcsinálni mert a mell 21 éves korig nőhet. Akkor fejeződik be az ivarérés.
2010. aug. 5. 20:07
 22/33 anonim ***** válasza:
85%
Ide-oda az ivaréréssel, adottság kérdése is. 18éves koráig ha nem nől meg, nem is fog. Persze arról beszélek ha egyáltalán nem fejlődik a mell. És ha van rá keret, akk nem értem miért vannak ellene ilyen sokan h megcsináltassa...?! Persze az könnyen beszél akinek hatalmas mellei vannak. Ok én elhiszem, h az is ugyanolyan gátlásokkal járhat, de még mindig jobb ha vkinek van melle mintha nincs egyáltalán. én 18éves koromig rohadt sok éjszakát átbőgtem azért mert nekem nem adatott olyan cici mint az összes többi osztálytársamnak, és én nem vehettem fel olyan ruhákat mint az összes többi osztálytársam, és a kialakult gátlásaim miatt még bulizni se jártam el a barátaimmal, szal kész gyötrelem volt. Egyszerűen lemaradtam emiatt a szép 15-16-17éves korból, mert begubóztam, befordultam. Aztán műtét után megváltozott minden. Önbizalmat nyertem, sokkal jobban éreztem magam, ELMERTEM MENNI STRANDRA, eljártam barátokkal szórakozni, szép ruhkáta vettem, kihúztam magam, sokkal nőiesebb lettem, és még ha mű cicik is sokkal jobban szeretek így élni! MEGÉRI
2010. aug. 6. 05:26
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan normális doki Magyarországon aki veszélyeztetné a praxisát azzal hogy 18 év alatti lánynak mellnagyobbítást csinál!

Aki meg mégis elvállalja arra a kutyámat se bíznám rá mert az eg kókler

2010. aug. 6. 07:05
 24/33 anonim válasza:
21%
ennyire ribi vagy ? vannak fontosabb dolgok is az életben 16 évesen tanujjál meg mennyé diszkóba akkora szottyatt csecsed lesz hogy mégg anyád is undorodik tőled
2010. aug. 6. 23:52
 25/33 anonim válasza:
77%
várj olyan 24-25éves korodig.Ha még akkor is ragaszkodni fogsz hozzá...bár gondold át,kell-e ez neked.De huszonéves korodig egyenesen felejtsd el.
2010. aug. 10. 13:27
 26/33 anonim válasza:
19%
szerintem egyszerűen undorító a szilikonmell, aki nem egészségügyi okból csináltatja, annak azt kívánom h lépjenek fel súlyos komplikációk, hátha akkor megtanulja, hogy mennyire nem ezen múlik a szépség és mennyivel fontosabb lett volna, ha inkább egészséges marad.
2010. aug. 12. 02:55
 27/33 anonim válasza:
77%

Szia!

Nem sok dolgot tudok hozzáfűzni, mert sokmindenkinek igaza van, akik eddig írtak neked. Én sem támogatom az ötletet. Nagyon nem.

Láttad már valaha a "Szilikon völgy" c. filmet? Ajánlom, hogy nézd meg! Az egész eljárás feltalálásáról, és eredeti céljairól szól, valamint arról, hogy az önbizalomhiányban szenvedő nőket hogyan használták ki ezektől függetlenül.

És még egy dolog. Ha a szüleid tényleg szeretnek téged, és jót akarnak neked, nem lesznek olyan bolondok és meggondolatlanok, hogy beleegyezzenek egy ilyen műtétbe.

Pápá: Veró

2010. aug. 12. 09:45
 28/33 anonim válasza:
100%

02:55 elég undorító ember lehetsz, mit fáj neked, hogy ki mit műttet meg magán?

Kedves Kérdező, szerintem várj még ezzel a műtéttel, vannak későn érő típusok is, bár azért azt nem hiszem, hogy 24-25éves korig nő a mell! Jó is lenne..

Ennek a műtétnek veszélyei is vannak, nem mindenkinek sikerül úgy, ahogy azt eltervezte, láttam olyat, akinek teljesen eldeformálódott a melle.

Várj vele pár évet, és ha akkor is mindenképp meg akarod műttetni magad, hát tedd meg, de 16évesen nagyon korai!!

2010. aug. 12. 10:29
 29/33 anonim ***** válasza:
77%

én is nagyon lapos voltam 16 évesen, csak nem foglalkoztatott. most 23 vagyok, (vékony testalkatú) c8O mérettel.

szóval szerintem megéri várni, nem is hiszem, h létezik olyan etikátlan orvos, aki megcsinálná ezt egy kislányon...

2010. aug. 12. 17:34
 30/33 anonim válasza:
69%

Az Úrban bízzál inkább legyél Isten szerető mintsem gyönyör szerető! Áldott legyen az Úr mindörökké!

Olvasd a Bibliát és szebb leszel, mint valaki.

Ezt nem én ígérem, hanem az Úr!

2010. aug. 13. 22:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!