16 évesen, szülői beleegyezéssel lehet e mellnagyobbításom?
Mi indokolja a mellnagyobbítás elvégzését, és hány évesen kerülhet rá sor?
Tekintettel arra, hogy az emlők végleges alakja, mérete csak a pubertáskor lezáródása után fejlődik ki, a műtétet nem indokolt 18-éves kor előtt elvégezni. A műtétre kerülő hölgyek egy jelentős része ezen korhatár után néhány éven belül jelentkezik, miután nyilvánvalóvá válik hogy az átlagosnál kisebb, fejletlenebb mellmirigy további növekedésére ilyenkor már nincs remény. /A mellmirigy teljes hiánya irodalmi ritkaság. / Hasonlóan fiatal korban kerülnek műtétre azok a hölgyek, akiknek a két melle eltérő alakú vagy nagyságú. Ebben a körben is gyakran képezi a műtéti korrekció részét egy vagy mindkét oldali szilikonimplantátum beültetése. A páciensek másik csoportját azok a 25-45 év közti hölgyek alkotják, akiknél egy vagy több szülést követően a mirigyállomány visszafejlődése, a mell meglazulása okoz lelki problémákat. Kisebb számban de 45 év felett is történnek műtétek, valójában felső korhatár nincs, saját praxisomban a legidősebb hölgy, akinél ezt a műtéttípust végeztem 65 éves volt, de jelentkezett már műtétre 70 évesnél idősebb páciens is, akinél a mellnagyobbítás egyéb betegség miatt nem volt elvégezhető.
8995 Aesthetica 2010-07-14 12:57
Kedves Ircsi!
Plasztikai beavatkozásaink nagy részét, többek között a mellnagyobbítást is, 18 éves kortól ajánlják, és végzik el szakembereink. Fiatalabb korban még a hormonok befolyásolhatják a mellméretet, így ezt a folyamatot érdemes megvárni, és ezt követően korrigálni, ha még mindig nem elégedett a páciens mellei méretével.
Amennyiben már nagykorú vagy, tudsz konzultálni a beavatkozás részleteit illetően plasztikai sebészünkkel, egy személyes állapotfelmérés keretein belül.
nézd meg a csajok szilikon ez lesz a paradicsom sorozatot a legelejétől a végéig tanulságos lesz a számodra
amúgy nekem is ici-pici cicim van de még nem fordult meg ilyen a fejembe 75/a-s :'(
16/L
köszi mindenkinek
de mellesleg nem azért csinálnám hogy tetszek a fiuknak vagy ilyesmi, hanem azért mert én így akarom.
És ha valaki tud, és van olyan kedves írhatna olyan orvost aki megcsinálja
Kérdező!
Szerintem felejtsd el ezt a butaságot. fogadd el magad olyannak, amilyen vagy. Ha magadat elfogadod, mások is el fognak. Jobb, ha beletörődsz a természet adta tulajdonságodba.
Nekem például ennyi idősen 85/D-s melltartót kellett viselnem. Sokat kaptam miatta. Gúnyolódtak.
Mire felnőttem, megtanultam nem foglalkozni a rosszindulatú emberekkel.
Tedd azt te is!!
És érezd jól magad a bőrödben!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!