Megműttetnétek a melleteket ha ilyen alakotok lenne? (kép)
2020. aug. 21. 19:55
11/19 anonim válasza:
A csajnak a sok sportolástól lett ilyen kicsi a melle valószínűleg.
12/19 anonim válasza:
Mikor ennyire leszalkasitottam magam, eltunt a mellem. Megcsinaltattam, nem banom.
15/19 anonim válasza:
Ha a formája olyan, mint a képeken, akkor semmi szükség műtétre, férfi szemmel kifejezetten vonzzó, ha egy ilyen kis, formás melle van valakinek. Vannak, akik kevésbé szerencsésebbek, és egy kissé amorf a mellük formája vagy olyan, mint egy férfi mell. Ha neked olyan, mint a képeken, akkor nincs gond, csinos.
16/19 anonim válasza:
Ez tényleg tőled függ, hogy zavar -e téged, hogy érzed magad a bőrödben? Meg milyenek a visszajelzések? Hogy mennyire tartod őket fontosnak. Itt inkább többen mondták azt, hogy ne műtesd meg, nagyon szép, nem nagy, de formás melleid vannak. Ha számít a véleményünk, illetve az enyém is, hogy ne műtesd meg. De mint irtam, a te tested, a te döntésed!
17/19 anonim válasza:
Nem. Inkabb edzenek a fenekemre, szerintem popsival es izmos labakkal siman le lehet korozni barmelyik edzetlen, de nagymellu lanyt. :)
18/19 anonim válasza:
Ezt te tudod. Enyémek is kb ilyenek voltak, de én műtét mellett döntöttem.
19/19 anonim válasza:
Műtetném. 32F véleménye...
..., ha többet sportolsz, még kisebb lesz.
..., ha nem sportolsz, idősebb leszel... a kicsi is fog lógni, csak nem annyira, akkor már inkább elébe mennék és megműtetném.
(ha már most gondolkozol rajta, mert nem vagy elégedett vele, akkor később jobban fogja cseszni a csőrődet);
Nem ronda, helyes arccal, okos fejjel... tipikus nem csak egy numerára lennél jó, de legyünk őszinték - kicsi... nem aránytalanul kicsi, de kicsi.
Én személy szerint az igényes plasztikát többre tartom, mint az önámítást, hogy "de a kicsi az lehet cuki"... ez így van, de a nagyobb és szép, az meg szexi és a külső lényege ez. Szeretni lehet valakit a belső tulajdonságai miatt, de nem árt az sem, ha kívülről is bomba az a test.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!