Miért övezi gyűlölet az olyan embereket akik plasztika műtétet csináltattak maguknak?
Egyszerűen nem értem. A világon vannak csúnya emberek, akik emiatt negatív dolgokat kaptak az élettől.
Ha egy ilyen műtét után valaki attraktívabb, magabiztosabb lesz, jobban érzi magát a bőrében, miért kell leszólni, beszólni, gyűlölködni emiatt?
Ez nem egy olyan dolog amivel másnak ártana, vagy rosszindulatot érdemelne.
Nem túlzás az hogy "szenvednek" tőle?
Inkább örülne, hogy egészséges. A kis mellű nők is elkelnek, mert a férfiak egy része éppen őket keresi. Kis mellel is lehet szoptatni, lehet elég teje egy kis mellű nőnek is. Ilyen alapon bárki mondhatja hogy szenved, mert valamiből kevesebb jutott neki, mint másnak. Vagy mert mást szeretne, mint amije van. Az egészség a legfontosabb, azt kockáztatni őrültség!
Remélem soha nem fogok eljutni oda, hogy attól érezzem többnek magam, hogy műanyagot operáltatok rengeteg pénzért a testembe.
Nekem a saját egészségem fontosabb annál, hogy mit szólnak mások, mennyire tetszem másoknak stb.
Ki mondta, hogy barkintobbnek erzi magat?
Es ha nekik ( nekem) ennyit megert anyagilag? Annyira zero empatiara utal.
Te biztos tokeletes vagy...
A harmadik válaszoló írta, hogy önbizalomhiányos emberek csináltatnak általában plasztikai műtétet maguknak, mert ezáltal megnő az önbizalmuk, többnek érzik magukat stb. erre gondoltam, amikor írtam hogy ettől érzi magát többnek valaki.
Nem kell rögtön személyeskedni, nyilván én sem vagyok tökéletes, nem is állitottam ezt. Viszont edzek, odafigyelek, nem vagyok elhízva stb.
Egy műtéttel nem kockáztatnám az egészségemet, félnék a szövődményektől is. De ha te nem ilyen vagy, és meg merted csináltatni, mert neked megérte, akkor az a te dolgod, a te tested, ehhez nincs senkinek semmi köze.
Aki megszól, az magáról állít ki szegénvségi bizonyítványt! Miért te érzed magad rosszul? A fő az, hogy a barátod, családod elfogad és szeret olyannak, amilyen vagy.. A többi meg le van sz.rva! Miért kellene mások kedvéért az egészségedet kockáztatni? Egy mosoly, egy szép szó bárkit széppé tesz!!
Egyébként az én lányom mellben inkább homorú, mint domború, de soha nem fordult meg a fejében, hogy kés alá feküdjön. Ettől még nőies, kedves, mosolygós, segítőkész, mindenki szereti.
18, Akit nem csúfolnak az nem értheti meg,könnyű mondani,hogy jaj buta ember. De elhiszed,hogy megalázó mikor tök hangosan ezt közlik random váratlan helyzetekben??? Pedig nagyon figyelek magamra,nem vagyok ápolatlan,elhízva sem semmi. És tudom hogy vnnak tőlem "csúnyább" nők,szóval elképzelni sem tudom,hogy ők miket élnek át,ha én aki enyhébb kategória ezt kapom???
Örülök igen,hogy elfogadott a párom és ő szépnek is lát engem,és családban se mondanak nekem rosszakat. De ettől még frusztrál ,hogy idegenek beszólogatnak mondjuk heti 1x-2x.
19-es
a. Miért jársz olyan társaságba, miért állsz szóba olyanokkal, akik így viselkednek veled?
b. Miből gondolod, hogy másképpen fognak viszonyulni hozzád az ilyen tökfilkók, ha beépíttetsz magadba egy darab műanyagot?
Szenvedsz, kockáztatod az egészségedet, az ilyenek meg pillanatok alatt találnak mást, amivel stresszelhetnek. Talán éppen azért fognak mutogatni rád, mert megcsináltattad valamidet.
Egyébként a reklámok, a média a hibás. A eladni szánt dolgokat nagycs.csű fiatal nőkkel vagy jóképű, kockahasú kigyúrt férfiakkal reklámozzák, a médiában meg minél h.lyébb, bunkóbb valaki, minél több műanyag van benne, annál alkalmasabb celebnek. Mindenki örül, ha látja, hogy vannak nála butábbak, ezért nagy a nézettsége az ilyen műsoroknak, ezt használja ki a media. Közben belesulykolja a nézőkbe, hogy aki nem olyan, mint a reklámokban, divatlapokban, mediában szereplő emberek, az már nem is szép. Egyúttal az értelmesebb emberekben kialakul az a kép, hogy nagy műmellek, felfújt ajkak, sok műanyag = pénzsóvár, gátlástalan h.lye.
Ha megcsináltatod magad, csak kevesen fogják tudni, hogy ezt a lelki egyensúlyod miatt tetted. A többség szerint a lassan már a csapból is ömlő, eléd tolt "ideált" majmolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!