Mitől nőhetne jobban a mellem?
Figyelt kérdés
Tippek,technikák,krémeket várok :)2010. aug. 3. 16:14
1/12 anonim válasza:
nincsen mellnövesztő módszer. fogadd el hogy akkora amekkora, semmi előnyt nem jelent a nagy mell, és nem is szebb mint a kicsi.
5/12 anonim válasza:
Én masszirozással tudok mellett növeszteni..
6/12 anonim válasza:
Krémek, pirulák,sok minden ilyesmit árulnak már,amiről azt hirdetik megnő tőle a melled. Csakhogy ilyen nincs. Mert ha lenne, nem fizetne ki sok nő százezreket, vagy akár milliókat is a plasztikai műtétért.
7/12 anonim válasza:
Nem jo a nagy mell, nekem 75E-s nagyon fáj a hátam nap végére, és nem akárhol tudok venni melltartót, kismellűek akármilyen kinaiba párszáz forintér vehetnek én meg 5000ft-okat fizetek egyért. Semmi értelme ekkora ilyen kínokkal... ne akarj nagyot az jo amilyen neked van.
9/12 anonim válasza:
inkább a formája legyen szép lényegtelen mekkora :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!