Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szerinted csinos vagyok így...

Szerinted csinos vagyok így is vagy joggal szeretném azt a bizonyos műtétet?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy irigylik az alakomat és őszintén, ha egy kövér lányt látok én is összteszem a két kezem, hogy nekem nincs ilyen gondom. Ugyanakkor ahhoz képest, hogy 25 éves vagyok a melleim növekedése megállt valahol 12 éves korom körül és általában szerintem emiatt néznek maximum 20 évesnek, egyáltalán nem vagyok olyan nőies, mint szeretnék lenni.Nagyon önbizalomhiányos vagyok, pedig próbálom magamból a legtöbbet kihozni. Sajnos ezen már a push up se segít, ezért eldöntöttem, hogy plasztikai műtétet szeretnék. Nagyon-nagyon drága, de úgy érzem enélkül nem lehetek igazán az, akinek látni szeretném magam. Az ismerősök jönnek azzal, hogy az én vékony alakommal nem biztos, hogy szép eredménye lesz, de én szeretnék feltűnően szép ciciket. Van, aki szerint egyáltalán nem is kicsi, de ettől még nem is nagy. Két kérdésem lenne: Szerinted csinos vagyok-e így és mennyire fog jól állni egy viszonylag nagyobb szilikonmell?

[link]

[link]

2020. júl. 25. 15:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
74%

Nem értem miért akar minden vékony lány hatalmas melleket. Ha nincs magas testzsírszálakékod a cicid se lesz nagy, hisz az is gyakorlatilag csak egy lógó zsír. Így vagy csinos, nagy mellekkel néznél ki furán.

Lányként válaszoltam, hasonló alkatom van, de nem volt belőle hátrányom soha.

2020. júl. 27. 05:22
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Hasonlo alkatom van, csak noiesebb. 400 ccm nagyon sokat dobott rajtam. Szep, termeszetes.
2020. aug. 15. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!