Mennyibe kerül egy állplasztikai műtét?
Figyelt kérdés
Kerestem neten de nem nagyon találtam a kérdésemre választ. Szinte nincsen állkapcsom, olyan fura a “tokám” vagy a bőr az államnál/állam alatt és szeretném ezt megműteni. Milyen orvost ajánlotok? Mennyibe kerül egy ilyen műtét?2020. júl. 13. 12:20
1/2 anonim válasza:
Nem kell ehhez műtét.
Hialuron savval feltöltik azt a részt.
2/2 anonim válasza:
állkapocs plasztika,fogszályzással és esetleg állcsúcs implant kb 1.5-2 millióba kerül.
Vagy az 1-es által írt feltöltés ami 1-3 hónapig megmarad ,többször kell menni ,több ml anyag és nem is biztos,hogy nálad bevállik. Évente leglaább 3x 1ml ,legalább ami 60ezer x 1 ml. Én inkább a tartós eredményt választnám,de te dönésed!
Orvost ajánlnani nem tudok még,de nálam folyamatban az átlalam vázolt műtéti emgoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!