Mi a gyásznyavalyáért plasztikázik egy fiatal nő?
Figyelt kérdés
Most a kor mindegy, kb 20-45 ig gondolom, de őszintén, minek rontják el magukat?
Egyik kedvenc youtuberem is feltöltette a száját. Undoríó lett, pedig gyönyörü volt. Kiakadtam elegem van!
2020. júl. 5. 11:20
1/14 anonim válasza:
1. A társadalom ezt sulykolja.
2. Neki jobban tetszik így, és önbizalmat ad neki.
2/14 A kérdező kommentje:
De rondább tőle. Lehet látni.
2020. júl. 5. 11:42
3/14 anonim válasza:
Lehet ő szebbnek látja így magát.Elsősorban magának kell megfelelnie, az a fontos neki tetszen.
4/14 anonim válasza:
Társadalom,média hatása ez. Én sem értem a szájtöltést annál feleslegesebb és csúnyítóbb beavatkozás kevés van :D de minden csak mint a majmok mennek egymásután töltögetni a szájukat ...nagyon rondít, és nagyon kevés ember az akinek tényleg indokolt mert olyan papír vékony a szája.
5/14 anonim válasza:
De a baj az, hogy ő az esetek nagy részében pont azért fogja szebbnek látni magát így, mert a társadalom egy irreális képet sulykolt belé.
6/14 A kérdező kommentje:
Egyet értek a 4 essel hiába pontoztátok le
2020. júl. 5. 19:03
7/14 anonim válasza:
Figyelj. Az, hogy neked nem tetszik az egy dolog. Lehet véleményed, ki is mondhatod, le is írhatod, de ha neki az új énje jobban tetszik, akkor ez van. Nem kell rá tudnod a pontos választ. Valószínűleg magának jobban tetszik így. Én is azért vállaltam be műtétet, mert magamnak jobban tetszek így. Az ő teste, ő döntése. Zavarhat téged, de mások gondolkodását ne akard megváltoztatni.
8/14 A kérdező kommentje:
Nem akarom, de rondább lett. Ha valaki penészes kenyeret enne, akkor rá is rászólnék: Hogy öreg, mit művelsz, hülye vagy? Nem akarom megváltoztatni, de ez a normális viselkedés határán túl van
2020. júl. 7. 10:04
9/14 anonim válasza:
Én megértelek kérdező. Amióta megtudtam hogy Gazdag Tündinek is szilikonmelle lett, már nem nézem a videóit pedig előtte nagyon szerettem. Egyszerűen undorítónak tartom, hogy így akar valaki többnek, szebbnek mutatkozni. 😐
10/14 anonim válasza:
Hogy legyen mit kérdezned. Neked nem teljesen mindegy? Mindenki azt csinál amit akar.
Akkor te meg miért nem plasztikáztatod magad??????????????????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!