Aszimmetrikus szájon lehet javítani műtéttel?
Szerintem félreérted első.
Nem az ajkai felemásak. Mert azon persze lehet segíteni feltöltéssel vagy tetoválással hogy szimmetrikus legyen.
Úgy érti a kérdező hogy az orr közepétől nézve balra húz a szája.
Szerintem is az a helyzet amit 2,leírt. Nekem is hasonló a bajom. Ez valószínáleg állkapocs probléma amit úgy műtenek meg,hogy szétvágják az állkapocs csontot és megfelelő helyre igazítják csavarokkal/lemezzel. Sokszor fogszabályzó is szükséges a megfelelő végeredményhez. Ennek fényében az egész procedúra 1-2MFT közötti összeg. Valamint rendkívül rossz a felépülés is ,mert kb 2 hétig nem is tudsz enni,csak szívószálon át foyladékot inni.Bedagad a fejed kb 4x-re stb. Ezt csak akkor csinálják meg ezt a műtétet,ha elég súlyos az asszimetriád. Nekem is enyhe és az orvosom nagyon ellenzi ,hogy műtéten vegyek részt.
Persze lehet korrigálni szájtetkóval és haosnlókkal minimálisan,ha nem vállalod be ezt a nagy műtétet!!
ÉN is agyalok,hogy csak az állcsúcsomat plasztikáztatom meg,mert ott látszik leginkább,hogy balra húz az állcsúcs mikor mosolygok pl vagy beszélek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!