Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » B lite implantátum? Lányok...

B lite implantátum? Lányok akik ez mellett döntöttek? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most készülök a mellimplantátumom cseréltetésére, ám láttam hogy létezik ez a Polytech B lite könnyített súlyú implant. Jelenleg Polytech Meme kohezios implantom van, nem is nagy méret (360cc) de látom hogy 5 év alatt sajnos eléggé “kijött” a formájából, és megereszkedett és kitágult. Most sokkal nagyobb méretet szeretnék (550-600cc körül) és félek hogy megint így járnék... Viszont nem tudom hogy eközött és a sima között milyen látszólagos különbségek vannak. 29-én megyek dokihoz konzultációra, de nem szeretnék felkészületlen lenni. Esetleg valaki akinek ilyen van, vagy később csere folyamán ez mellett döntött?

Előre is köszönök minden választ! :)

2020. jún. 12. 12:03
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Jesszus a 12-est nem is olvastam🤣 Na ee kb ennyit is ért... ahh... ezek az emberek... 100% -al sikeresebb lenne mindenki, ha olyan dologhoz kommentelne, vagy szólna bele amihez ÉRT!
2020. jún. 30. 12:52
 22/40 anonim ***** válasza:
71%
Imádom amikor valaki megakarja győzni a másikat a saját igazáról :D :D :D
2020. jún. 30. 14:44
 23/40 Kornikus00 ***** válasza:
24%

"Jesszus a 12-est nem is olvastam🤣 Na ee kb ennyit is ért... ahh... ezek az emberek... 100% -al sikeresebb lenne mindenki, ha olyan dologhoz kommentelne, vagy szólna bele amihez ÉRT!"

jah azért sír a szájuk a legtöbb pkasztik nőnek, mert a félre sikerült műtétek miatt elcsezték az egész életüket. rosszul behelyezett implantátum, eldeformált mell, megcsonkított heges dagadt ajkak stb, soroljam még? mellesleg önbizalom hiányban is szenvedtek nem tudjátok elfogadni magatokat, és nem tudtok abba belegondolni hogy aki szeretni fog titeket nem a melleitekért fog. a sok százezreket és milliókat szerintem családalapításra tennétek félre. és nem apuci anyuci, pénzéből kéne, megoldani és a nem a testetekből megszerezni rá a lóvét. de ha dolgoznátok legalább még szemvednétek is érte hogy műt csináltok magatokból. és még ti nézitek le az önbizalom hiányos ronda férfiakat. :D

2020. jún. 30. 15:37
 24/40 anonim ***** válasza:
74%
Erre nem inkább nem írok semmit te önbizalomhiányos ronda férfi. :D Szeretnél te ilyen nőt magadnak.
2020. jún. 30. 15:40
 25/40 Kornikus00 ***** válasza:
19%
ilyen nőt nem, hozzád nem érnék akárhogy néznél ki mert az nem te vagy hanem a műtét és orvosi tehetség eredménye. de amúgy mivagy te látnok? :D nem is tudtam hogy te ilyen természet feletti erővel rendelkezek hogy te mondod hogy ronda vagyok.
2020. jún. 30. 16:34
 26/40 anonim ***** válasza:
28%
Műnő nekem sem kéne. Ha gumit akarok nyomkorászni, fogdosni, veszek két gumilabdát és azokat gyömöszölöm. Ha viszont női mellet akarok gyurmázni, akkor a természetes női húst szeretném a tenyeremmel érezni.
2020. jún. 30. 17:04
 27/40 Kornikus00 ***** válasza:
15%
26. így van. ami még nevetséges az hogy egy kicsit itt több a háj rajtuk egyből önnizalmuk 0! egymől olyan valótlanságokat hordanak össze az agyukba hogy nem kellenek mert hájas a hasuk meg a combjuk. hát ebben is tévedésben vannak mert a telt női test a legszebb, de úgy ha természetes. még egy lógó mell is jobban felizgas mint egy labta alakú felfúj szilikon ami emberi bőt fed.
2020. jún. 30. 17:52
 28/40 A kérdező kommentje:
Na jól van már nagy megmondó emberek. Elég lesz, a válaszomat megkaptam, lejárt lemez. puszi mindenkinek.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2020. júl. 1. 00:18
 29/40 Kornikus00 ***** válasza:
8%
igazunk van. :)
2020. júl. 1. 00:34
 30/40 anonim ***** válasza:
33%

Hát végem van :D Jól megnevettettek az biztos. :D

Amúgy nektek a műmellről gondolom az ugrik be mint ami pl a Rubint Rékának van, mert arra én is azt mondom hogy csúnya. :D

De az enyémről nem lehet megmondani hogy mű. Namindegy. Nem fogok én magyarázkodni ilyen begyöpösödött számítógép zseniknek mint ti. :D

2020. júl. 1. 09:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!