Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » B lite implantátum? Lányok...

B lite implantátum? Lányok akik ez mellett döntöttek? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most készülök a mellimplantátumom cseréltetésére, ám láttam hogy létezik ez a Polytech B lite könnyített súlyú implant. Jelenleg Polytech Meme kohezios implantom van, nem is nagy méret (360cc) de látom hogy 5 év alatt sajnos eléggé “kijött” a formájából, és megereszkedett és kitágult. Most sokkal nagyobb méretet szeretnék (550-600cc körül) és félek hogy megint így járnék... Viszont nem tudom hogy eközött és a sima között milyen látszólagos különbségek vannak. 29-én megyek dokihoz konzultációra, de nem szeretnék felkészületlen lenni. Esetleg valaki akinek ilyen van, vagy később csere folyamán ez mellett döntött?

Előre is köszönök minden választ! :)

2020. jún. 12. 12:03
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Mellesleg a “jo pasik” meg szinten kit erdekelnek? Egy magat valamire tarto no, mar reg nem masok miatt tesz magaval, vagy valtoztat magan barmit is! Kizarolag sajat maga miatt. Errol ennyit, koszonok minden hasznost valaszt! 😉
2020. jún. 27. 16:23
 12/40 Kornikus00 ***** válasza:
16%
hú kérdező nem vagy normális és egyse normális aki implantátumot ültetbe magának! meg feltölti az ajkát, az is akar kisbabát, nem is tudna szoptatni, nem vagyok orvos, de szerintem úgy nem is lehet. ezért nem szaporodik a magyar ember, de igazad van a te pénzed te torzitod el magadat, és ami rajtad van az nem tiéd hanem mű. késöbb mellékhatásai is vannak! begyulladhat, életed végéig költség lessz ha valami elrontanak vele. megér ennyit. neked biztos megér.
2020. jún. 27. 16:32
 13/40 Kornikus00 ***** válasza:
38%

'Orulnetek ha egy ilyen “idegen anyagu, szexbaba no” szoba allna veletek.'

bocsi, de inkább akkor teljesen élethű szexbaba legalábn annak nem jár a szája nem kér enni, és mindig kéznél vam. jobb mint egy hibrid! de hidd nagyon kevés %-nak flrfinek jön be a mű mell! például nem hogy fizetnék de hozzá nem érnék, mert volt piszkálva és nem nem orvos alkotására izgulok fel, hanrm a természetes női testre.

2020. jún. 27. 16:38
 14/40 A kérdező kommentje:
Jo akkor hordd már el magadat innen, es keress sok-sok természetes mellű nőt, leírtam ne kezdj szilikonossal🤣🤣🤣 Senki nem kötelez rá. Ennyire egyszerű. Vicces hogy ti férfiak elhiszitek hogy mindig minden miattatok van / rólatok szól🤣 Felőlem arra “izgulsz fel” amire akarsz, hol érdekel engem csak tűnj már el🤣
2020. jún. 28. 11:18
 15/40 Kornikus00 ***** válasza:
17%
szerinted most én udvarolok neked vagy mi a p.csa :D neked már üldözési mániád is van? hát a mellcsináltatás miről szól? nem magatoknak az biztos, se a jövőbeli gyereketeknek,(már ha akartok) véleménye mindenkinek lehet. csak jóból mondom. teljesen elvagytok tévedve, fokkal nem vagytok jobbak szilikonos csöccsel. nem akarlak bántani. de szomorú. és az igazság.
2020. jún. 28. 15:08
 16/40 A kérdező kommentje:
Jól van, köszönjük szépen! Puszillak
2020. jún. 29. 10:05
 17/40 anonim ***** válasza:
74%
Implantátummal ugyanúgy lehet szoptatni mint nélküle.
2020. jún. 29. 14:04
 18/40 anonim ***** válasza:
41%

15-ös te is egy jó nagy b.rom vagy :D

Mi közöd van ahhoz ki mit csinál magával?

Én is megcsináltattam a melleimet, mert nem voltam elégedett. Eszembe nem jutott volna a hülye férfiak miatt megcsináltatni. Amúgy nekem a férjem nem akarta, de nem szólt bele mert tudtam hogy így jobban fogom érezni magam a bőrömben. Ennyit erről.

Menj farkat növeltetni hátha jobb kedved lesz. :D

2020. jún. 29. 14:08
 19/40 anonim ***** válasza:
tudta*
2020. jún. 29. 14:08
 20/40 A kérdező kommentje:
Ennyi draga! Mi csajok tartsunk össze😘
2020. jún. 30. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!