B lite implantátum? Lányok akik ez mellett döntöttek? Tapasztalatok?
Sziasztok!
Most készülök a mellimplantátumom cseréltetésére, ám láttam hogy létezik ez a Polytech B lite könnyített súlyú implant. Jelenleg Polytech Meme kohezios implantom van, nem is nagy méret (360cc) de látom hogy 5 év alatt sajnos eléggé “kijött” a formájából, és megereszkedett és kitágult. Most sokkal nagyobb méretet szeretnék (550-600cc körül) és félek hogy megint így járnék... Viszont nem tudom hogy eközött és a sima között milyen látszólagos különbségek vannak. 29-én megyek dokihoz konzultációra, de nem szeretnék felkészületlen lenni. Esetleg valaki akinek ilyen van, vagy később csere folyamán ez mellett döntött?
Előre is köszönök minden választ! :)
'Orulnetek ha egy ilyen “idegen anyagu, szexbaba no” szoba allna veletek.'
bocsi, de inkább akkor teljesen élethű szexbaba legalábn annak nem jár a szája nem kér enni, és mindig kéznél vam. jobb mint egy hibrid! de hidd nagyon kevés %-nak flrfinek jön be a mű mell! például nem hogy fizetnék de hozzá nem érnék, mert volt piszkálva és nem nem orvos alkotására izgulok fel, hanrm a természetes női testre.
15-ös te is egy jó nagy b.rom vagy :D
Mi közöd van ahhoz ki mit csinál magával?
Én is megcsináltattam a melleimet, mert nem voltam elégedett. Eszembe nem jutott volna a hülye férfiak miatt megcsináltatni. Amúgy nekem a férjem nem akarta, de nem szólt bele mert tudtam hogy így jobban fogom érezni magam a bőrömben. Ennyit erről.
Menj farkat növeltetni hátha jobb kedved lesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!