Mikor lehet elkezdeni kenegetni a heget? Igaza lenne az orvosnak?
Figyelt kérdés
Eltávolítottak egy anyajegyet és azt mondta az orvos, hogy csak a műtét után 3 héttel szabad elkezdeni kenegetni szilikonos géllel, mert addigra forr össze 100%-osan. Szerintem ez túl sok idő, mert nekem már a műtét után 1-1.5 hétre teljesen össze volt forrva a bőröm.
Szerintetek nem túl sok ez a 3 hét? Akinek tapasztalata van, az kérem írja meg. Már 2-2.5 hetet vártam, most kezdeném el. Szerintetek?
2020. jún. 6. 13:52
1/2 A kérdező kommentje:
Vagyis nem azt mondta, hogy addigra forr össze 100%-osan, hanem hogy addig kell a hegnek magától gyógyulnia.
2020. jún. 6. 13:53
2/2 anonim válasza:
2.5 hét és 3 hét között már nincs sok különbség. Meg is várhatod, vagy el is kezdheted. Én egyébként 1 hónap után kezdtem el kenegetni a hegeimet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!