Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Anyajegy eltávolításáról mit...

Anyajegy eltávolításáról mit lehet tudni?

Figyelt kérdés
Szóval kb az államon nm teljesen közepén de van egy anyajegy. Nm nagy de eléggé látható. Nm lapos hanem kiálló. Szőr nől belőle amit sőrtelenítőkrémmel szoktam leszedni. Csipesszel nm merem mert faj és felek h valahogy megsértem. Egyszer egyszer már előfordul h kicsit be sebzett a kremtől vagyis ahogy szedtem lefele. Szóval gondolkodom rajta h le szeretem. Mit lehet tudni róla ? Nagyon meg marad a heg ? Mennyibe kerül ? Mennyi idő amíg begyógyul ?
2020. jún. 3. 21:02
 1/10 anonim ***** válasza:

Én csak ajánlani tudom a beavatkozást!

Nekem a szemöldökömben volt kettő. Nagyon csúnyák voltak. Bánom, hogy ennyit vártam a beavatkozással.

Sztk-ban csináltattam, mert tudtam, hogy a doki, aki műteni fog, maszekban plasztikai sebész, így nem kellett fizetni érte, de ha jól emlékszem olyan 20-30 ezer körül lett volna a 3 anyajegy leszedetése.

Maga a beavatkozás nem fájt, a helye az első nap fájt utána már nem. 1 hét múlva mentem vissza varratszedésre. Kb fél évig halványan látszott a heg, de utána már észre sem lehetett venni.

2020. jún. 3. 21:24
 2/10 Miss Endzsi ***** válasza:
Milyen eljárással szedték le, egyes?
2020. jún. 3. 21:37
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi a szakmai kifejezés rá: szikével kimetszették.

Kaptam előtte érzéstelenítő injekciót (az kellemetlen volt, mert egyet a szemhéjamhoz szúrtak), aztán kimetszette a doki majd összevarrta.

2020. jún. 3. 22:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia, én leszedettem 3 nagyot a hasamról, és nagyon jó döntés volt. Nekem ingyen csinálták. Heg maradt, de nem vészes, sokkal jobb most 1 év után halvány hegekkel mint azokkal a förtelmekkel. 2 hétig volt benne varrat. Igázából csak az érzéstelenítő fájt, de az nagyon. Csak ajánlani tudom a beavatkozást, vágj bele minél előbb!
2020. jún. 4. 01:08
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha nem gond követném.

Van két majdnem borsószemnyi a két szemem alatt, és már ezer éve el akarom tüntetni, de nagyon félek, hogy a hegek még jobban látszanak majd mint maga az anyajegy.

2020. jún. 4. 02:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok. Nem fog jobban látszani a heg az anyajegynél. Kb fél évig ilyen rózsaszín marad aztán kihalványul
2020. jún. 4. 08:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Én már 3 anyajegyet távolítottam el, és még szeretnék továbbiakat. Ahogy előttem írták, kb.fel évig rózsaszínes volt a heg, aztán kifehéredett, de nem rosszabb, mint maga az anyajegy volt.
2020. jún. 5. 09:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem tudnátok ajánlani valakit?
2020. júl. 25. 15:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Helyileg hol?
2020. júl. 25. 18:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Én most voltam bördokihoz, azt mondta semmikép ne szedessem le mert a heg csúnyább lesz :(

Pedig nagyon szeretném. Az arcomon van. Azt mondta, ha nagyon akarom, plasztikai sebészhez menjek.

2020. júl. 27. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!