Anyajegy eltávolításáról mit lehet tudni?
Én csak ajánlani tudom a beavatkozást!
Nekem a szemöldökömben volt kettő. Nagyon csúnyák voltak. Bánom, hogy ennyit vártam a beavatkozással.
Sztk-ban csináltattam, mert tudtam, hogy a doki, aki műteni fog, maszekban plasztikai sebész, így nem kellett fizetni érte, de ha jól emlékszem olyan 20-30 ezer körül lett volna a 3 anyajegy leszedetése.
Maga a beavatkozás nem fájt, a helye az első nap fájt utána már nem. 1 hét múlva mentem vissza varratszedésre. Kb fél évig halványan látszott a heg, de utána már észre sem lehetett venni.
Nem tudom mi a szakmai kifejezés rá: szikével kimetszették.
Kaptam előtte érzéstelenítő injekciót (az kellemetlen volt, mert egyet a szemhéjamhoz szúrtak), aztán kimetszette a doki majd összevarrta.
Ha nem gond követném.
Van két majdnem borsószemnyi a két szemem alatt, és már ezer éve el akarom tüntetni, de nagyon félek, hogy a hegek még jobban látszanak majd mint maga az anyajegy.
Én most voltam bördokihoz, azt mondta semmikép ne szedessem le mert a heg csúnyább lesz :(
Pedig nagyon szeretném. Az arcomon van. Azt mondta, ha nagyon akarom, plasztikai sebészhez menjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!