Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Plasztika-bevállalnátok a...

Plasztika-bevállalnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok és az arcom megkeseríti az életem.. Jó alakom van, szép hajam és szemeim viszont az orrom és a fogsorom...

Az orrom hatalmas az arcomhoz képest, ha mosolygok/nevetek akkor így “lebillen” mint egy sas csőre kb.. plusz borzalmasan lófogaim vannak. (Volt fogszabályzóm 6 évig, ez a max állapot amit ki lehetett hozni). Tehát az arcom nagyon csúnya.. milliószor megkaptam családtól, barátoktól és férfiaktól is, hogy milyen kár hogy csúnya az arcom mert amúgy tök jó nő lennék. Nagyon csúnya beszólások értek és engem is egyre jobban zavar amit a tükörben látok.. Tokám is van annak ellenére, hogy vékony vagyok

Ez 2 plasztikai műtét lenne. Az orrműtét lenne az egyszerűbb, viszont a fogsoromat úgy csinálnák, hogy eltörnék a csontjaim majd újracsinálnák őket valahogy, 2 hétig ki sem tudnám nyitni a szám. Ez eléggé megijeszt meg a műtétek ára is, bár azt össze tudnám kaparni valahogy.. a fájdalmakon kívül attól félek, hogy nagyon mű és természetellenes leszek a műtétek után, nem akarok barbie babának kinézni..

mi a véleményetek?

2020. máj. 2. 10:46
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

Az orromat mindenképpen megcsináltatnám

(én is álmodozom róla vagy 20 éve)

2020. máj. 2. 10:48
 2/7 anonim ***** válasza:
86%

Ha nagyon zavar,akkor kezd az orroddal szerintem is. Már az is nagyon sokat alakíthat rajtad, pár év mulva ha nagyon rossz még mindig,akkor az arcodat meglátod..

Őszintén szólva megvan a véleményem a családodról,barátaidról.. hogy mondhatják,hogy csúnya vagy? Mondanám a sablont is,hogy a nagy ő úgy fog szeretni amilyen vagy,de gondolom ez sovány vigasz lenne,pedig hidd el,valakinek te lennél a legszebb. ;)

2020. máj. 2. 10:56
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

Kb 3 -5 orrmutetje volt meg arctoltese Keleti Gyorgyinek,mire a nagyon csunya arcabol szebbet csinaltak. Lattam eloben,igy is ronda. Az osszes kep fotosoppolt rola a neten. Azok a keek szepek.

Szoval tobb orrmutetre lesz szukseged,ha olyan nagy az orrod.

Menj es csinaltasd meg. Kb evente mehetsz ujabbra. Utana szep leszel es szeretni fogod magad. Anyam 3 orrmuteten volt,nagyanyam is. En is akarok menni.

N/29

2020. máj. 2. 11:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha esetleg olyan képet küldenél, amin csak qz orrod meg a fogsorod van akkor tudnék mondani valamit.
2020. máj. 2. 14:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Első körben az orromat megcsináltatnám. Valószínűleg rengeteget dobna az arcodon, és a másik műtét már nem is kellene.

De nagyon érdekelne, hogy nézel ki. Nem hiszem el, hogy ezek miatt annyira ronda lennél. Nem küldenél képet privátban? Lány vagyok egyébként.

2020. máj. 3. 20:59
 6/7 anonim válasza:

Ha nagyon zavar, akkor Max. De hogy tudod családnak meg barátnak nevezni azt, aki ilyet mond, hogy csúnya vagy?

Mindenesetre csak mértékkel plasztikáztass.

2020. máj. 7. 11:23
 7/7 anonim válasza:

Az orrodat szerintem nyugodtan csináltasd meg :) már gyönyörű eredmények érhetők el orrplasztikával. Dr. Tóth András csinálta az én orrom és nagyon imádom!

A fogaiddal pedig menj el több fogorvoshoz is, hogy ki mit mond. Lehet nem is kell akkora beavatkozást elvégezni, mint azaz egy mondta.

2020. jún. 10. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!