Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Férfiak nektek mennyire jön...

Férfiak nektek mennyire jön be a plasztika?

Figyelt kérdés

Pl mű mell, száj, fenék stb..

Ha választani kell akkor inkább természetes (bármilyen is legyen a melle, feneke a nőnek), vagy inkább plasztika?

2020. ápr. 23. 15:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Természetes, de azért bármilyen nem jó.
2020. ápr. 23. 15:53
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
Iszonyatosan taszító.
2020. ápr. 23. 15:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a legtöbb férfinál annyira nem lehet szempont. Azért írom csak, mert nekem van olyan ismerősöm, aki kijelentette, hogy neki sosem kéne műnő, de mégis úgy hozta a sors, hogy beleszeretett egybe.😅
2020. ápr. 23. 16:07
 4/11 anonim ***** válasza:
85%

Miert olyan ördögtöl valo a plasztika?

Ha egy nönek mondjuk kb nincs is melle, akkor az a baj. Ha megcsinaltatja, akkor ribizli.

Ha bazi nagy kampos orra van, fuj micsoda nagy az orra, de ha megcsinaltatja, akkor gusztustalan münö.

Amig valaki tenyleg amiatt csinaltatja, mert nagyon csunya/kicsi/nagy, es termeszetesen nez ki, addig nincs gond.

2020. ápr. 23. 16:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nalam egy szabaly van: addig oke amig nem termeszetellenes, tehat nem az van, hogy ranezek a nore es az elso dolog amit eszreveszek az az, hogy huu, neked fake csecseid vannak. Altalaban a feltoltott szaj a legtermeszetellenesebb. A mell es a fenek oke. De jo popot edzessel is el lehet erni annak aki nem egerutakat keres.
2020. ápr. 23. 17:38
 6/11 anonim ***** válasza:
59%

nekem 2 plasztikai műtétem is volt és soha senki nem mondaná meg ruhán keresztül, hogy plasztikai műtéten estem át

volt aki még akkor sem vette észre, amikor látott ruha nélkül...

2020. ápr. 23. 18:17
 7/11 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Magam részéről: Én inkább a természetesség híve vagyok. A plasztika számomra túlzottan szabályossá tesz egy nőt. Annyira, hogy "nem hiszem el". (Sajnos jobban nem tudtam megfogalmazni)
2020. ápr. 24. 00:26
 8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, tehát úgy érted, hogy vonzóbb neked, ha egy nő nem teljesen tökéletes? Mert nekem sokkal vonzóbb egy olyan férfi, akinek vannak azért testhibai.. Úgy értem nem úgy néz ki, mint egy előre megszabott test vagy nemtudom értitek e.. Szóval nekem a hús - vér férfi az az, akinek hibái is vannak, és nekem az sokkal vonzóbb.. Valahogy valosághűbb. :))
2020. ápr. 24. 03:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Természetes, szeretem az apró hibákat, attól vagyunk emberek.
2020. ápr. 24. 06:38
 10/11 anonim ***** válasza:
62%
Most azt írják hogy visszataszító meg undorító, közben meg tetszik nekik. :D Legalábbis a 80-90%-nak. :D
2020. ápr. 24. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!