Esett már át valaki orrplasztikan? Ha igen milyen volt a mutet es a labadozas?
1 millió forint volt, Budapesten az aestheticben. 3 napot voltam bent, 2 hét után kontroll és varratszedés, majd 3 havonta jártam vissza kontrollra.
KB 6 hónap után már jó volt, nem fájt semmim, lement a duzzanat az arcomrol is, de nagyjából 1 év mire az orrod olyan állapotba kerül amilyennek ki fog nézni utána életed végéig.
A műtét utáni első 2 hét pokol, az egész arcod meg van dagadva, a szemeid be vannak vérezve, kB látni is alig alig tudsz, enni kB semmit se tudsz, szóval fájdalmas, durva, és akkor az orrod fajdalmarol nem beszéltem még.
Ez a dagadas, a szemek, az arcon a bőr ellilulása és elfeketedese kB a 2. Kontrollra azaz 3 hónap múlva szűnik meg teljesen. Utána már valamivel jobb, tudsz darabosat is enni már, a 6 hónapos kontrollra minden panasznak meg kell szűnnie, onnantól már szuper minden. Viszont ha van panasz, az gáz. Ezért kell jó orvos, nem sajnálni a pénzt, mert sokan mutenek a feléért is, de náluk van az hogy elrontjak a porcot, ferde lesz stb, vagy nem jól varrjak, begyullad, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!