Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Megérné felvenni hitelt?

Megérné felvenni hitelt?

Figyelt kérdés
Serdülőkorom óta zavar a nagy, görbe orrom, olyan mint a bazilikakilincs. Szerintem nem illik az arcomhoz, túl hosszú, görbe ér széles is. Mivel még diák vagyok, sajnos nem sikerült annyit dolgozni és félretenni, hogy kitudjam fizetni az 1milliós plasztikát. Jelenleg 500.000ftom van, illetve most igyekszem dolgozni, és ha felvenném a diákhitelt (350.000), akkor összejönne nyár végére az összeg. 25 leszek, mire az egyetemet elvégzem, és nem akarok már ennyit várni. Ti mit gondoltok erről? Gondatlanság, vagy ti is megtennétek, ha nagyon zavarna egy testrészetek?

2020. márc. 22. 18:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Csináld meg minél előbb. Ne halogass, felesleges. Tekintsd úgy, hogy ez egy befektetés magadba. Egyel kevesebb dolog ami zavar, több önbizalom, hosszú távon jobb életszínvonal.

Plusz, ha még vársz éveket, lehet a műtét ára is felmegy.

Viszont jó ötlet, hogy keress fel egy TB-s sebészetet is, hiszen ha tényleg nagyon extrém a helyzet akkor megcsinálhatják TB terhére is.

2020. márc. 29. 12:57
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Megfogom mindenképp, már azt várom, hogy mikor lehet bejelentkezni bárhova is, mert most ugye nem műtenek és akiknek volt időpontjuk, őket fogják megműteni először.

2020. márc. 29. 14:31
 13/17 anonim válasza:
100%
Én 21 vagyok szintén egyetemen, és ugyanez. Én már rászántam magam lélekben, a hitelre, a műtétre meg mindenre, úgyhogy én belevágok. Te melyik orvost nézted ki?
2020. ápr. 10. 03:22
 14/17 A kérdező kommentje:
Dr Rezek Ödön
2020. ápr. 10. 05:55
 15/17 anonim válasza:
100%

Az előző vagyok, na akkor még lehet össze is futunk arrafele. Én is őt néztem ki, jövő hónapban belevágok. Ez az 500k kamatmentes diákhitel amit most bevezettek,pont jó lesz erre kipótlásnak.

Remélem jól jönnek ki a dolgaid, és meg leszel elégedve az eredménnyel majd:)

2020. ápr. 18. 01:02
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert kívánok mindkettőtöknek! #10-es vagyok :)
2020. ápr. 19. 12:03
 17/17 A kérdező kommentje:

De elgondolkodtam Járai Tamáson is (Pécs). :) Aztán majd meglátjuk, most úgy sem operálnak még.

Neked is sok sikert!! Mindenképp írj majd, hogy mizu, akàr privibe is. :)

Utolsó: köszönjük, nagyon rendes vagy! ☺️

2020. ápr. 20. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!