A nők miért csúfítják el magukat ezzel a mostani "divat"kacsaszájjal?
Nem a "nők" csúfítják el magukat, hanem az üresfejű kislányok (bármilyen korúak, de biztosan nem nőttek még fel), akik értelmes elfoglaltságot nem találnak (nem jól nevelték őket!), saját magukkal pedig már nem tudnak mit csinálni.
Sajnálom őket - az értelmetlen életükért. Mennyi jóból maradnak így ki!!!
szimplán dúsabb ajkakat szeretnének
esetleg Angelina Jolie inspirálja őket
azért az egyik válasz kiveri a körtét
semmi köze a neveléshez , mindenkinek lehet szabad akarata bár nekem sem tetszik a kacsaszáj.
Azért is, mert a pasik egy részének tetszenek a vastag szájak, a pasiknak is akarnak tetszeni, nemcsak a csajok egymásnak.
Én nő vagyok, nem műtettem meg magamon semmit, nem is szeretnék.
Szerintem testképzavar is, önbizalomhiány. A média is ezeket a vastag szájú nőket nyomatja, pl. Angelina Jolie-t.
És én állítom, a pasik egy részének igenis bejönnek az ilyen szájak, de a műmell, műköröm is, műfenék.
Egy pasi ismerősöm mondta is nekem, ő is nagyon szereti a szép vastag szájat egy nőn. Kritizálta a barátnőjét nekem, hogy milyen cérna vékony szája van, bezzeg a volt barátnőjének milyen jó szája volt. :-/
El tudom képzelni, adott egy alapvetően szép, helyes hölgyike, vagy átlagos, csak éppenséggel vagy közepes a szája, vagy pont hogy vékonyka. Állandóan belefut a reklámokba, sztárokba a hatalmas vastag szájaikkal, és elgondolkodik, mennyire szeretne nagyobb ajkakat, hogy mennyivel szexibb és szebb lenne velük.
Csak valaki túlzásba esik.
A természetes vastag száj lehet szép, de akié műtve van azon a legtöbb esetben látszik, főleg ahogy beszél.
Nekem közepes van. Nem mondom nem akarnék nagyobbat, de inkább nem műtéttel. Maradok a rúzsnál, szájfénynél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!