A nők miért csúfítják el magukat ezzel a mostani "divat"kacsaszájjal?
Figyelt kérdés
2020. márc. 20. 18:42
1/18 anonim válasza:
Nem tudom, mi szépet látnak benne, förtelmes...de általában azok csinálják, akiknek nincs agya, nekik meg elég az indoknak, hogy a Kim Kardashian is csinálta hátakkornekemiskell.
2/18 anonim válasza:
Nem mostani "divat". Már akkor "divat" volt, mikor középsulis voltam, ennek kb 14-15 éve.
Na és annak mi értelme, hogy sok mai fiatal a bokáját villantja ki télen-nyáron? Semmi. Ugyanúgy, a kacsaszájazásnak sincs sok.
3/18 anonim válasza:
Mert van egy férfi réteg, akinek ez tetszik.
...zsák a foltját.
4/18 anonim válasza:
A plázapi..áknál menő, nem a NŐKnél.
5/18 anonim válasza:
Az ilyen csajok nagyrésze olyan, hogy amit meglát a másiknál neki is kell, ő is jól akar kinézni, nem akar lemaradni. Pl. műkörmök, műmellek, műhaj, műszáj stb.
A munkahelyemen elég sok nővel dolgozom együtt egy irodában, és amint az egyik levágatja haját például, rögtön a többi is rohan fodrászhoz. 😀 Folyamatosan versenyeznek egymással, nem nekünk, pasiknak akarnak tetszeni.
6/18 anonim válasza:
#5! Nekem is ez a tapasztalatom. A nők nagy része teljesen hülye, ezen belül egy jelentős része annyira, hogy már régen nem is a férfiaknak akar tetszeni (akik többsége a kacsaszájat, a műhajat, meg a műmellet határozottan visszataszítónak tartják) hanem csak egymást akarják túllicitálni, ebből keletkeznek az ilyen ocsmányságok.
7/18 anonim válasza:
Mostani? Vagy 8 éve hallottam róla utoljára 😂😂 vagy hozzátok ilyen nagy késéssel jutnak el az infók?😂
8/18 anonim válasza:
Nem tudom! Én is csak mostanában hallok erről! Azt inkább tényleg csak a pláza cicák meg akik ezzel a szájjal szépnek gondolják magukat! Szerintem ne a lányokkal barátkozz én lány vagyok de a Nők mindig nehéz esetek voltak! A fiúk sokkal vicesebbek és egyszerűbbek tapasztalásom szerint!
9/18 anonim válasza:
Mert ok nem nok, hanem nagyonbuta libak ! A nagyonbuta libakhoz pedig nagyon szukseges a kacsaszaj !
10/18 anonim válasza:
Ezeket úgy szoktam nevezni, megcsípte a száját a méhecske és feldagadt, szegéény..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!