Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Volt már lézeres hegtelenítő...

Volt már lézeres hegtelenítő műtéted?

Figyelt kérdés
Akne hegeket szeretnék eltüntetni az arcomról. Mennyire fáj, mennyire hatásos?
2010. júl. 24. 22:00
 1/4 anonim ***** válasza:

bocsánat hogy idepofátlakodok

de ez milyen műtét? mennyibe kerül?és hol van ilyen?

mert nekem is elég akneheges az arcom és nem akar elmúlni :(

2010. júl. 29. 21:10
 2/4 anonim válasza:
nekem még nem volt de úgy hallottam h elég hatásos.de ha nem vagy benne biztos kérd orvos segítségét,tanácsát.x)
2010. júl. 30. 12:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem még nem volt, de szeretnék...csak még 18 éves vagyok és nem csinálják meg majd csak 20-22 éves koromban. De megérdeklődtem és nagyon fáj. Van egy lézeres szivacs ( kb 1x1cm átmérőjű) és azzal végignyomkodják az arcot. Azt mondták olyan, mintha vasalnák az arcodat. Azt pontosan nem tudom mennyire kerül. Szerintem 50-100 ezer ft között van.
2010. júl. 31. 23:47
 4/4 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem akne heges az arcom, kedden megyek konzultációra, 6000.- megnézi a sebész és megmondja az árát mennyi az annyi, lézer klinika, 400.000.- a plafon, heg mélységétől darabjától függ mennyi az annyi, kedden amint elmentem és végeztem írok nektek, h ment, a 6000.- ban benne van egy próba lézereztetés! azaz egy heget letesztel, milyen a bőröd stb. Utána jártam elég hatásos, bár elég fájdalmas és hosszú művelet 3-4 hónap a gyógyulás! Napot kerülni kell! Sokat kell kenni, bár megnyugtattak h a bőr típusától is függ a gyógyulási idő! Sajnos ahova én megyek nincs részletfizetés, de remélem márciusban minden jól megy és megtudom csináltatni. :) Szép napot!
2014. jan. 31. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!