Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Rezek Ödön vagy Kárász Tamást...

Rezek Ödön vagy Kárász Tamást ajánlanátok orr-plasztikához?

Figyelt kérdés
Ki volt már valamelyik sebésznél, és milyen munkát végzett? ÉS mennybe került? Én küldtem az orromról képeket és Kárász Tamás 1.200.000 Ft- ért csinálná meg. Kicsit sokallom.
2020. márc. 4. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Nekem Rezek Ödön csinálta júniusban 900 ezerért és életem legjobb döntése volt. Végre szeretem magamat fotókon látni :D Nem rakok ki magamról képet, de példának okáért, gyakorlatilag pont olyan orrom lett, mint itt a jobb oldali képen, de nekem az eredeti még görbébb és lefelé lógósabb volt, mint itt, olyan tipikus “sas orrom” volt. És abból csinált ilyen piszét.

[link]

Sok orrplasztikáról nézegettem előtte képeket, de nem gondoltam volna, hogy ilyen szépet ki lehet hozni az enyémből. Nagyon boldog vagyok az eredménnyel :) Én Kárászról sok negatív véleményt olvastam, ezért én nem mentem volna hozzá, főleg nem ennyi pénzért. Nyilván Rezekről is lehet találni negatívat, mikor egy évben többszáz embert műtesz, akkor nehéz mindenkinek tökéletest csinálni, de róla 98%-ban pozitívat olvastam, hallottam.

2020. márc. 11. 05:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja és azt még hozzáteszem, hogy nagyon természetes hatása is lett az orromnak, ami abszolút pluszpont, mert nagyon nem szerettem volna mű hatású orrot, amire ha valaki ránéz, egyből levágja, hogy az. Így meg ha valakinek mondom, hogy műtött az orrom, el se hiszi :D
2020. márc. 11. 05:53
 3/7 CsHelga válasza:
95%
3 hete műtötte az orrom ami nehéz, komplikált műtét volt tekintve többször műtött (elrontott) orrol van szó. Szívből ajánlom Doktor Urat. Szakmailag vérprofi,emberileg nagyon kedves. Minden nyűgömet a műtét után is nagy odaadással kezeli, az asszisztensnővel egyetemben!
2021. szept. 17. 16:06
 4/7 CsHelga válasza:
100%
Rezek Doktor úrrol írtam!
2021. szept. 17. 16:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Kárász nem csinál szimmetrikus orrot. Orvosi mühiba kategoria az orrplasztikai!!
2021. okt. 31. 19:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne Karaszhoz menj! Tapasztalatból írom
2022. jan. 4. 07:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Miért mik a negatív tapasztalatok K. T-ról?

Nem találok Rezek doktor munkáiról képet.

2022. okt. 3. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!