Rezek Ödön vagy Kárász Tamást ajánlanátok orr-plasztikához?
Nekem Rezek Ödön csinálta júniusban 900 ezerért és életem legjobb döntése volt. Végre szeretem magamat fotókon látni :D Nem rakok ki magamról képet, de példának okáért, gyakorlatilag pont olyan orrom lett, mint itt a jobb oldali képen, de nekem az eredeti még görbébb és lefelé lógósabb volt, mint itt, olyan tipikus “sas orrom” volt. És abból csinált ilyen piszét.
Sok orrplasztikáról nézegettem előtte képeket, de nem gondoltam volna, hogy ilyen szépet ki lehet hozni az enyémből. Nagyon boldog vagyok az eredménnyel :) Én Kárászról sok negatív véleményt olvastam, ezért én nem mentem volna hozzá, főleg nem ennyi pénzért. Nyilván Rezekről is lehet találni negatívat, mikor egy évben többszáz embert műtesz, akkor nehéz mindenkinek tökéletest csinálni, de róla 98%-ban pozitívat olvastam, hallottam.
Miért mik a negatív tapasztalatok K. T-ról?
Nem találok Rezek doktor munkáiról képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!