Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Utálom a melleim, más is...

Utálom a melleim, más is érezte már ezt?

Figyelt kérdés

Nagyon ciki és nehéz erről beszélnem,ne írjatok légyszives kioktatást,sértő válaszokat nagy erő kellett hogy ezt leírjam..Nem érzem jól magam,nagyon nagynak érzem a melleim. Mindig lógnak és amikor leveszem itthon a melltartóm,fel kell vennem egy "otthonit",mert utálom ha a testemhez ér és lóg.:(

Tudom tudom..legyen ez a legnagyobb problémám..

Mielőtt megjonne a menstruációm állandóan fájnak és amikor a karommal hozzáérek nagyon rossz ráadásul fáj a derekam is :(

Állandóan takargatom őket nem szoktam felvenni nőies pólókat,mert utálom ha megbámulják a pasik.Amikor testhezálló ruhát próbáltam állandóan feszültek a melleimen az egyel nagyobb méret pedig "lóg" így elengedtem a dolgot..A pasikat szeretem,boldog párkapcsolatban élek,de nem vagyok elégedett a melleimmel,gondolkodtam a plasztikai műtéten,de eléggé félek tőle :(

Köszönöm,ha elolvastad :)

25/L vékony vagyok M ruhamerettel rendelkezem.173 cm magas vagyok és 60 kg

A mellméretem 85D

2020. febr. 27. 20:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést akár én is írhattam volna :D ugyanezzel küzdök, 13 éves korom óta lóg, pedig ugyanígy D-s. A barátom mindig mondja, hogy neki tetszik, de elégedett így sem vagyok. Nekem egyébként az jött be, hogy hozzád hasonlóan általában melltartót hordok, így otthon sem zavar, hogy lóg össze-vissza, barátkozás szintjén, pedig olyan szögből nézem a tükörben, ahonnan jól néz ki. Az sokszor ad egy kis löketet, vagy (mivel messze vannak, szép dekoltázst nem tudok intézni) melltartóban nézem meg, hogy úgy meg milyen szépen kerekedik. Igy nem annyira borzasztó a helyzet.

Egyébként műtéten gondolkodtam én is, de előbb megvárnám, hogy gyerekem legyen. Aztán lehet, hogy utána már nem is fog érdekelni.

Sokan küzdenek ilyen problémákkal, nem vagy egyedül, és sok sikert önmagad elfogadásához :)

(csak egy tipp. Ugyanezek a méreteim, szerintem mérd meg mégegyszer a mellméreted, és írd be mondjuk a Triumph kalkulátorába, mert az 85-ös körméret (enyém 75) soknak tűnik, egy jól megválasztott melltartó kényelmesebb, és nagyobb önbizalmat is ad).

2020. febr. 29. 07:56
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen műtétem, szívesen válaszolok ha vannak kérdéseid (írtam privit)

Konkrétan mitől félsz?

2020. márc. 2. 15:51
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
1-es látom nem érted. :D Mindegyis. :D
2020. márc. 3. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!