Érezte valaki ezt terhessége elején? Feszül a méhem, néha szúrkál, puffad a hasam, fájnak a melleim, még nőttek is.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 2. 13:10
1/3 anonim válasza:
Én pont ezt a méhfeszülést éreztem, amit előtte soha. És ne nézz hülyének, de már pár nappal az akció után. Rá 9 hónapra pedig megszületett a lánykám.
2/3 anonim válasza:
Persze, termeszetes a terhesseg alatt: mehizomzat osszehuzodastol szurkal-faj a has, mellfeszules-novekedes, puffadas, hanyinger, etkezesi szokasok valtozasa, erzekenyseg a szagokra, stb ...
Nekem eleg sokaig fajdogalt a hasam, hol igy, hol ugy, de mindig. Most a 29. het korul mar nem faj, viszont a hatam, labam annal inkabb. A hormonok tehetnek mindenrol.
Kitartast es boldog babavarast!
3/3 anonim válasza:
Hát persze! Ezek is a terhesség tünetei. Nem tudom, hányadik hétben vagy, de ezek az érzések sokáig meglesznek. Talán a puffadás múlt el nekem a leghamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!