Egy kissé bizarr kérdés. Szerintetek ezt meglehetne oldani műtéti beavatkozással?
Mielőtt belekezdenék, elmondom, hogy aki hegyi beszédet jött tartani, arra nem vagyok kíváncsi. A kérdés nem erre irányul. Egy szóval sem jelentettem ki, hogy meg szeretném csináltatni, pusztán érdekel.
Tudjátok, van a Penge II. című filmben Jared Nomak, a kaszás törzsből, akinek szét tud nyílni a szája. Majd alább mellékelek képet is. Szóval szerintem az tök menő. Szerintetek, ha valakinek úgy szét vágnák a száját alul, az tudna vele élni? Van elég izom a szájban, hogy egyben lehessen tartani és ne lógjon lefelé? Tök durva lenne. A tappancsos izé nem érdekel. Egyedül erre a szétnyílós szájra vagyok kíváncsi.
Aki érdemben nem tud hozzászólni, kérem hogy se a saját se az én időmet ne pazarolja. A válaszokat előre is nagyon köszi! :)
(A kép felkavaró lehet, szóval csak az nyissa meg, aki bírja a horrort!!!)
Meg az is veszélyes hogy esetleg felszakad a szövet
Bár lehet valamilyen módon meg lehetne erősíteni hogy működjön a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!