Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Férfiaknak mellbimbóudvar...

Férfiaknak mellbimbóudvar kisebbítés?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, és eléggé elvoltam hízva régebben, 100 kilóról 70-re fogytam, azóta 70-80 között vagyok, rendszeresen járok edzeni, de a mellbimbóm elég nagy, ez szerintem nem a fogyástól van, de számomra nagyon visszataszító.

Férfiaknak csinálnak mellbimbóudvar kisebbítést? Ha megvan húzódva több helyen is a bőröm, gondolom abból is vágnának, nem?

2019. nov. 28. 00:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A striákat így nem tudják eltüntetni. Nem úgy működik hogy összevissza kivágnak belőle. A bimbóudvart tudják kisebbíteni.
2019. nov. 28. 09:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem is akarok mást, csak olvastam valahol, hogy hogyha a bimbóudvart kisebbítik, akkor máshonnan is vágnak, és azért kérdeztem.
2019. nov. 28. 16:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Max lefelé vágnak még. Lollipop vágásnak hívják.
2019. nov. 29. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!