Mellbimbóudvar kisebbítés?
szia.nekem melmütétem már volt,de alul vágtak.sok mellet láttam már amit mellbimbóudvarnal vagtak.és nagyon undoritó volt.
sztem a vágás kiábránditja a pasikat.még szépet nem láttam.
ha egy mód van rá ne csinaltasd meg.
de amugy forditott T -be vágnak és akkor igy egy függöleges vágás is lesz lefelé.nekem is nagyobb az egyik bimbóudvarom mint a másik,de még egy pasi sem szólt ez miatt.
Van ilyen, de mindig látszik a beavatkozás. Ez ugyan nem csúnya, de átlagos ésszel is egyből tisztában van vele a szemlélő mi történt.
Nyilván egy parizer méretű (bocsánat!), 10 cm-es nipple inkább taszító, de egy 6-7 cm átmérőjű sokunknál extra merevedést okoz. Számít az is mekkora maga a mell; nyilván ha kisebb részét takarja az emlőnek, kevésbé kelt esetleges visszatetszést.
Az általános benyomás jobban számít, - beleértve még a testtartást is - mint egy-egy konkrét testrész!
"mellbimbóudvar teljesen más mint a másikon, nagyobb és kiemelkedik, nincs egy síkban a mellel."
Álom kategória és sajna nagyon ritka.
Emma Sinclaire - Puffy queen. <--- nézd csak meg, álomszép, nagyon sok csodálója-rajongója van. Ne csináltasd meg, sokunknak ilyen cicijű nő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!