Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Lehet olyan sebészben bizni...

Lehet olyan sebészben bizni (mellimplantatum terület), aki eleve vizsgalatkor elpirul, zavarba jön a nöi melltöl es nem latja a különbseget a két mell között?

Figyelt kérdés

Van en hiszem azt hogy alap kene hogy legyen hogy implantatumos orvos nem jön zavarba a mell latvanyatol, es van térlatasa legalabb hogy latja hogy melyik nagyobb picivel?

Lemondtam a mütétet ez miatt egyelöre (elsö lenne)

2019. okt. 28. 14:55
 1/8 A kérdező kommentje:
*vagy en hiszem azt hogy nem lehet bizni?
2019. okt. 28. 14:59
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Olyan nincs hogy “sebész mellimplantátum területen”, sem olyan, hogy “implantátumos orvos”..plasztikai sebész van, aki mellműtéteket végez.

Annyi mellett látnak nap, mint nap, hogy nem fog zavarba jönni, sem a tiédtől, sem másétól.

2019. okt. 28. 15:56
 3/8 A kérdező kommentje:

Szépségklinikàn vàrakoztam es akihez beküldtek le kellett vetközni. Olyan zavarban volt mint egy kisfiu. Kifelé menet megkerdeztem higy ö fog e müteni ö e a sebész és azt mondtàk IGEN es gyakorlott jonevü orvos.

Nekem meg kb olyan az egész mintha àt akarnànak ejteni.

2019. okt. 28. 16:11
 4/8 anonim ***** válasza:
27%
Hát nem tudom,Krasznai nem jön zavarba.🤷🏼‍♀️
2019. okt. 28. 18:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem olyanhoz menj akinek a munkáját láthatod v tapinthatód.
2019. okt. 28. 19:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi a neve az orvosnak?
2019. okt. 30. 15:04
 7/8 anonim ***** válasza:
71%

az orvos is ember, neki is van esete

de azért viselkedni tudni kell, ha teljesen használhatatlan az már gázos

2019. okt. 31. 14:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is gyanus,h nem gyakorlott orvos mellimplantatunok teren. En is hallgatok a megerzeseimre.
2019. nov. 24. 02:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!