Lehet olyan sebészben bizni (mellimplantatum terület), aki eleve vizsgalatkor elpirul, zavarba jön a nöi melltöl es nem latja a különbseget a két mell között?
Van en hiszem azt hogy alap kene hogy legyen hogy implantatumos orvos nem jön zavarba a mell latvanyatol, es van térlatasa legalabb hogy latja hogy melyik nagyobb picivel?
Lemondtam a mütétet ez miatt egyelöre (elsö lenne)
Olyan nincs hogy “sebész mellimplantátum területen”, sem olyan, hogy “implantátumos orvos”..plasztikai sebész van, aki mellműtéteket végez.
Annyi mellett látnak nap, mint nap, hogy nem fog zavarba jönni, sem a tiédtől, sem másétól.
Szépségklinikàn vàrakoztam es akihez beküldtek le kellett vetközni. Olyan zavarban volt mint egy kisfiu. Kifelé menet megkerdeztem higy ö fog e müteni ö e a sebész és azt mondtàk IGEN es gyakorlott jonevü orvos.
Nekem meg kb olyan az egész mintha àt akarnànak ejteni.
az orvos is ember, neki is van esete
de azért viselkedni tudni kell, ha teljesen használhatatlan az már gázos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!