Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Aki már túl van egy MELLFELVAR...

Aki már túl van egy MELLFELVARRÁSON az mesélne nekem?

Figyelt kérdés
Mennyire fájdalmas?Mennyire csúnyák és észrevehetőek a hegek?mennyi ideig marad szép?Mit tesz annak érdekében,hogy ne kezdjen el újra lógni?
2010. júl. 12. 10:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nekem 850e Ft volt felvarrás és nagyobbítás együtt.

A dokim meg tudta úgy oldani,h "csak" a bimbómat vágta körül.

A hegek alig látszanak és a fájdalommal kapcsolatban scatlakoznék a 17 éves lányhoz.

Én 21 vagyok és örülök,h van aki nálam fiatalabban is simán el meri mondani,h túlesett már egy esztétikai beavatkozáson.

Jah és annak érdekében,h ne kezdjen el újra lógni,tartani kell a súlyt. Max 2 kg ingadozás.

2010. júl. 22. 15:42
 12/20 anonim ***** válasza:
max 2kiló ingadozás?akkor tényleg érdemes megvárni a szülést
2010. júl. 23. 22:13
 13/20 A kérdező kommentje:

én beszéltem erről az orvosommal.rajtam van úgy 15 kg felesleg.(azért műtetem meg magam mert önértékelési problémáim vannak,hogy a 85/B-s mellem lóg)ő azt mondta (tapasztalatból) hogy simán leadhatom ezt a felesleget,viszont figyeljek arra,hogy ez egy nagyon lassú fogyás legyen. úgy 2,5 év alatt szabaduljak meg ettől.

köszönöm mindenkinek a válaszokat.kedden műtenek.eléggé félek.de remélem nem lesz semmi baj:)

2010. júl. 23. 22:50
 14/20 anonim ***** válasza:
hát akkor egy kalappal a mütéthez!
2010. júl. 23. 23:53
 15/20 anonim ***** válasza:
Szorítunk érted,de nem lesz semmi baj:):):):Pusziii
2010. júl. 24. 12:12
 16/20 A kérdező kommentje:
köszönöm:)aranyosak vagytok:)
2010. júl. 24. 12:15
 17/20 anonim válasza:
hajrá:)Sok szerencsét,szép eredményt!:)
2010. aug. 11. 23:52
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Már lassan vége,kedden lesz a varratszedés.A műtét utáni ébredés,és az utánavaló nap szörnyű volt.Aztán egyre könnyebb lett,de sajnos a bal cicim,rosszul fogadta a belső melltartót,így begyulladt.De kaptam rá antibiotikumot,meg egy kis dréncsövet,és most már kutyabajom:)Még nemigazán láttam az eredményt,csak úgy,hogy feküdtem,de úgy érzem megérte a sok pénzt.

Most lesz,hogy életemben először felveszek egy kivágott fölsőt.:)már alig várom,hogy ne sportmelltartót kelljen hordanom.;)és már így is érzem,hogy nőtt az önbizalmam,büszkén nézek bele a tükörbe.:)

2010. aug. 12. 07:54
 19/20 anonim ***** válasza:
ez aranyos!minden jót kívánok Neked!:)
2010. okt. 2. 21:35
 20/20 anonim válasza:
Na milyen lett az eredmény???? Hegek? Múlnak szépen?
2011. jan. 6. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!