Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Srácok, Ti tapasztaltatok már...

Srácok, Ti tapasztaltatok már olyat, hogy lányok nagyon nyálcsorgatva, szinte vetkőztető pillantással néznek végig rajtatok, vagy esetleg meg is fordulnak utánatok?

Figyelt kérdés
Milyen érzés volt?

2019. júl. 23. 09:13
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Igen,kicsit vicces volt de alapvetően jó érzés.
2019. júl. 23. 09:44
 2/9 anonim válasza:
95%
Én már unom.
2019. júl. 23. 09:52
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
Nem, van egy olyan érzésem hogy nem is fogok. :D
2019. júl. 23. 12:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Miiiit?

Komoly a kérdés? Mert ilyen max vígjátékokban létezik.

2019. júl. 23. 17:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Volt pár sztori. Évekkel ezelőtt. Vicces történet is van közte.

A Keletiben sétáltam és jött szembe egy lány a barátjával. Végigmért, végignézett rajtam tetőtől talpig, a szemembe is nézett, mosoly stb. De annyira belefeledkezett, hogy megbotlott valamiben és a nála lévő Mekis kaját kb ráborította a sínekre:DD (A peron szélén mentek). Barátja végig mellette...

Pár évvel később pedig egy szórakozóhelyen jött oda egy nő (harmincas évei elején, én 23-24 lehettem), miután lecsekkolt mosolyogva. Mikor elém lépett, azzal indított hogy bele túrt a hosszú hajamba és közölte, hogy nagyon jól áll:D

Legutóbbi esetben (pár hónapja) én kezdeményeztem szemkontaktust az utcán sétálva, a szembejövő lánnyal. Ő is mosolygott, visszanézett rám. De ebből randi is lett.

És egyébként teljesen másképp néztem ki külsőre az összes esetnél.

2019. júl. 23. 19:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Én ilyet személy szerint még nem tapasztaltam.
2019. júl. 23. 20:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Egy nő is felméri a másik nemet 😉

Én rendesen végig néztem páromat, mikor nyaraláskor megismertem.

Meg is mondta: "zavarba ejtően szemtől-szembe végig mértél bemutatkozáskor, de mai napig nem bánom"

😁 hűséges vagyok s simán vakság-fogadalom is adódott.

Edzéskor pedig egymásnak mondjuk tanácsként hol kell formásítanunk.

Megfelelve magunknak s másikunknak is.

2019. júl. 24. 06:21
 8/9 anonim ***** válasza:
90%

Mindkettönket megnézik, megszoktuk már. Van jobb dolga az embernek, hogy ezen legyen zavarba.

Volt hogy vissza kellett mennem üzletembe; elhaladt egy autó mellettem, majdnem kiesett, annyira nézett, piros lámpát kapott s bámultak vissza rám.

Zöldre váltott a lámpa és nevetve mutattam nekik a lámpára.

Ha párom látja, hogy valaki nagyon néz s pl nem éppen a kezemet fogja, akkor mindig eltakar az illetőtől s megölel, kézenfog (nem érdekli hogy alsó polcon ketetek üdítők közt 😂), vagy ad szájrapuszit.

Aranyos "enyém vagy".

De ez igaz fordítva is, ha őt lesik már irritálóan a nők.

Volt hogy elém jött segíteni haza vinni pár cuccot az új termékhez. A nőci elbambult páromat nézve, oda mentem s megöleltem, majd mutattam neki nézzen a lámpára.

Az a zavarba esett arc... Főleg rá pár nappal beesett hozzánk, mint vevő. Meglátott és kiment izzó fejjel 😂

Olyat mosolyogtunk.

Ha néznek ne zavartasd magad, mosolyogj, főleg ha szingli vagy.

Vagy nevess jókat, ha olyat látsz.

2019. júl. 24. 06:40
 9/9 anonim ***** válasza:
30%
Izléses érett nő nem csinál hasonlót,ahogy elegáns,illemtudó felnőtt férfi sem.Mély szemkontaktusban volt már részem,sokkal imponálobb mint a végigbámulás.
2019. júl. 24. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!