Srácok, Ti tapasztaltatok már olyat, hogy lányok nagyon nyálcsorgatva, szinte vetkőztető pillantással néznek végig rajtatok, vagy esetleg meg is fordulnak utánatok?
Miiiit?
Komoly a kérdés? Mert ilyen max vígjátékokban létezik.
Volt pár sztori. Évekkel ezelőtt. Vicces történet is van közte.
A Keletiben sétáltam és jött szembe egy lány a barátjával. Végigmért, végignézett rajtam tetőtől talpig, a szemembe is nézett, mosoly stb. De annyira belefeledkezett, hogy megbotlott valamiben és a nála lévő Mekis kaját kb ráborította a sínekre:DD (A peron szélén mentek). Barátja végig mellette...
Pár évvel később pedig egy szórakozóhelyen jött oda egy nő (harmincas évei elején, én 23-24 lehettem), miután lecsekkolt mosolyogva. Mikor elém lépett, azzal indított hogy bele túrt a hosszú hajamba és közölte, hogy nagyon jól áll:D
Legutóbbi esetben (pár hónapja) én kezdeményeztem szemkontaktust az utcán sétálva, a szembejövő lánnyal. Ő is mosolygott, visszanézett rám. De ebből randi is lett.
És egyébként teljesen másképp néztem ki külsőre az összes esetnél.
Egy nő is felméri a másik nemet 😉
Én rendesen végig néztem páromat, mikor nyaraláskor megismertem.
Meg is mondta: "zavarba ejtően szemtől-szembe végig mértél bemutatkozáskor, de mai napig nem bánom"
😁 hűséges vagyok s simán vakság-fogadalom is adódott.
Edzéskor pedig egymásnak mondjuk tanácsként hol kell formásítanunk.
Megfelelve magunknak s másikunknak is.
Mindkettönket megnézik, megszoktuk már. Van jobb dolga az embernek, hogy ezen legyen zavarba.
Volt hogy vissza kellett mennem üzletembe; elhaladt egy autó mellettem, majdnem kiesett, annyira nézett, piros lámpát kapott s bámultak vissza rám.
Zöldre váltott a lámpa és nevetve mutattam nekik a lámpára.
Ha párom látja, hogy valaki nagyon néz s pl nem éppen a kezemet fogja, akkor mindig eltakar az illetőtől s megölel, kézenfog (nem érdekli hogy alsó polcon ketetek üdítők közt 😂), vagy ad szájrapuszit.
Aranyos "enyém vagy".
De ez igaz fordítva is, ha őt lesik már irritálóan a nők.
Volt hogy elém jött segíteni haza vinni pár cuccot az új termékhez. A nőci elbambult páromat nézve, oda mentem s megöleltem, majd mutattam neki nézzen a lámpára.
Az a zavarba esett arc... Főleg rá pár nappal beesett hozzánk, mint vevő. Meglátott és kiment izzó fejjel 😂
Olyat mosolyogtunk.
Ha néznek ne zavartasd magad, mosolyogj, főleg ha szingli vagy.
Vagy nevess jókat, ha olyat látsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!