Kinek áll jól a haspóló+ rövidgatya kombó?
Most láttam egy kérdést az oldalon ahol ez a szett eléggé le lett hurrogva. Én egy fesztiválra tervezek haspólóban+ rövidgatyában menni. Most viszont a sok negatív komment kicsit elbizonytalanított, sokan írták hogy ribis, meg hogy kb senkinek nem áll jól.
Na, de akkor kinek állna jól? (Én magas, vékony vagyok, viszonylag izmos, főleg a hasam)

Ha neked tetszik, akkor nyugottan öltözz úgy, ahogyan szeretnél!
Ahogyan a szólás is mondja: „Ne érdekeljen mások véleménye, csak magadnak felelj meg!”
És ott elég sokan öltözködnek hasonlóan... szóval lényegében nem tűnnél ki
Jó szórakozást a fesztiválhoz! ;-)

Abban mész, amiben szeretnél.
Tipikus fesztiválos szett, az összes "egyedi vagyok" lány így fog felöltõzni, 2 oldalt befont hajjal. Tucat szett, senki nem fog megbámulni így egy fesztiválon, hogy de gáz vagy mittudomén. Ha tetszik, menj így, ne vadidegenek döntsék el.

Ha abba akarsz menni menj abba. Nehogy mar pont a gyakorikerdeses emberek velemenye erdekeljen oltozkodesben.
Fesztivalon vannak sokkal kihivobb oltozetek is, en is olyasmibe megyek, amit te leirtal
Hidd el fesztivalon (gondolom Sziget) nem fognak elitelni ilyen oltozekben, mert mindenki ebbe megy majd szinte

A pi. csagatya olyan, mint itt a bal oldali csajon, nem? Hogy kilóg belőle alul a feneked vonala.
Proli szerintem. Ha eltakarja, akkor ok, nyár van, meleg van.
Haspólónàl sem mindegy, hogy alul kilóg a melled, vagy azért takar.

Szerintem egy rövidnadrág-haspóló kombót is lehet igényesen hordani, meg egy mindent takaró póló-farmer kombót is úgy, hogy erősen elgondolkozok az illető hivatásán. Ha a rövidnadrágból nem látszik ki a feneked, netalán még magasderekú is, a haspóló meg nem melltartó nagyságú (és persze nincs hatalmas hasad és nem is szőrös lányként, mivel ilyet láttam már, és ez undorító, pedig elég elfogadó vagyok öltözködés terén), akkor szerintem még kifejezetten ízléses is lehet egy ilyen kombináció.
Nézz a tükörbe, és ha egy picit is elbizonytalanodsz, hogy ez a szett megfelelő, akkor ne vedd fel. De ha tetszik, akkor hordd nyugodtan, mert mindig lesz olyan ember, akinek nem tetszik az öltözködésed. Fesztiválon meg igazán lát mindenfélét az ember, nem hinném, hogy kirívó leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!