Valaki más is hord rajtam kívül ilyen alsót? Vagy ti mit hihordtok?
Boxer, fecske, vagy az a feszülős alsógatya?
19/f
Fecsket hordok fokent
Amilyet linkeltel olyanban alszok
A belinkelt alsó az egyetlen típus, amit sose hordok, a többit (boxer, fecske) variálom.
Nyáron - laza rövidnadrág alá - nem veszek fel semmit, aludni meztelenül szoktam.
Ez a klasszik boxer nekem max.alváshoz jó.
Én sztreccs boxert hordok.
Ilyen fecske bugyit gyerekkoromban hordtam, míg el nem kezdtem magam öltözködni. Tehát ilyen 13-14 éves koromig. Ma már fel nem venném.
Azóta főleg feszülős boxereket hordok. Az utóbbi időben egyre több laza fazonúm van, egyre jobban tetszik az is, kényelmes, hogy teljesen szabadon van a szerszám.
Egyszer egyik barátnőmtől kaptam férfi tangát. Poénból felvettem. Eleinte furcsa volt, de tulajdonképpen az is megszokható. Napi használatra azért nem hordanám.
Nyáron nem hordok alsót.
Amúgy boxerpárti vagyok.
Leggyakrabban fecskét hordok, néha pedig olyat is, amit linkeltél, de azt általában csak alváshoz, simán ruha alá csak viszonylag ritkán.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!