Tetszik ez a karóra, viselnéd hétköznapokon?
Jajjdesok óra szakértő van itt hirtelen... Gondolom van otthon egy Daniel Wellington meg egy AppleWatch és egyből mindenki órásmester itt.
Most felszólalnék énis mint óraszerető, és nem 3 órám van otthon...
Ez az óra nem gagyi. Klasszik búváróra design. Színe miatt elég különleges. Nem mondom hogy vennék ilyet, mert a sárgát nem tudnám kombinálni. De Egy Daniel Klein, amit minden második 15 éves hülyegyerek hord, az százszor gagyibbnak hat mint ez. Az meg menő mi?
Annyi bajom lenne vele hogy orosz. Nem ismerem a márkát. Tehát minőségéről nem tudok nyilatkozni. A színével abszolút nincs gond.
Annyi, hogy elég korlátozottan tudod hordani. Értem ezt úgy, hogy elég spotos. Ezt egy inggel már nem venném fel.Konkrétan semmihez nem tudnám felvenni úgy, hogy passzoljon az outfitemhez. (Ez az én gondom)
Nem tudom, hogy a színe fogott-e meg, vagy az hogy orosz. Engem csak az zavarna, hogy nem ismerem a márkát. Ha ugyan erre az lenne írva hogy tudomisén "Seiko", máshogy viszonyulnék hozzá. De ez is az én bajom. A kinézettel szerintem semmi gond. Más ismertebb óragyártóknak is vannak hasonló modelljeik. Pl konkrétan a Seiko.
Ha tetszik, vedd meg. Plusz egy darab a gyűjteménybe.
Többi okoskodónak:
Rolexnél van pl. sötétzöld búváróra. Akkor az is gagyi mert zöld?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!