Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kismellu lányok! Nektek is...

Kismellu lányok! Nektek is megakad a szemetek egy nagyobb mellű lányon, főleg ha kivágott felső van rajta?

Figyelt kérdés

Nekem sajnos elég kicsi a mellem és azt vettem észre, hogy amikor egy kivágottabb felsőt viselő és láthatóan nagyobb mellel megáldott lany/nő jön szembe, nagyon megakad a szemem rajta

Főleg akkor, amikor az én korosztályom/fiatalabb nálam 1-2 évvel az illető

Ti is hasonlóan vagytok vele?

Nagyobb mellu lányok, volt már, hogy eszrevettetek ezt?

2019. júl. 13. 08:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%
Nagyobb mellü lány vagyok. Igen észreveszem gyakran,hogy a lányok tekintete is megakad a dekoltázsomon. De nem zavar. Sőtt szeretem. 23 L
2019. júl. 13. 19:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Szokott igen, de inkább akkor, ha nincs nagyon dekoltálva. Úgy valahogy nekem ilyen elegánsabb, visszafogottabb hatást kelt.

Irigyelni viszont én nem irigylem őket. Tök jól megvagyok így, nekem csak nyűg lenne a nagyobb, mivel sportolok és esztétikailag sem tetszik annyira.

Jó, egy napra kipróbálnám, hogy milyen is az, de tovább nem, bármilyen furi is😆😆

2019. júl. 14. 01:01
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Hát persze hogy megnézem :-)

Mindent megnézünk ami szép és ad egyfajta esztétikai kielégülést, neeem ?

ENgem spec mindig is vonzottak a G-H méretű, megereszkedett asszonyos lengedező mellek. Ez van.

A szilikonos pakológépek csodaladyk taszitanak mind a mai napig.

Eddig két szilikonmellet láttam csak, ami abszolút természetes hatású volt, azt is tudom miért, de ez itt off.

2019. júl. 14. 06:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Én 18 vagyok, C-s mellekkel, ami nem igazán nagy, de még engem is megnéznek néha.
2019. szept. 1. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!