Miért nyakbaakasztós az összes tankini felső akárhol keresek? A nagyobb mellű nőkre miért nem gondolnak?
Menj fel a vaterára,
írd be, hogy "tankini, új" és mellé a méreted, és akkor csak olyat ad ki, amit online-boltok árusítanak és még új, és 1-2 kivételével mindegyik kosaras.
Hol találtál olyat, ami nem kosaras és nyakbakötős? Nekem olyan kéne és azt nem találok már régóta
Gyakorlatilag ma MINDENHOL. C&A, H&M, New Yorker, tescó, auchan,hervis,decathlon,meg még két ilyen plázás kisebb butikban voltam, lejártam a lábam és semmi..
Pedig olyan jó lett volna mert ezek nem drágák és mix&match olyan bugyit vettem volna amilyet akarok.
Az a baj ezekkel a webáruházakkal hogy nem merek onnan rendelni épp emiatt a speckó méret miatt hogy ami méretben jó az mellre irtó kicsi (38-40es méret) illetve hogy nem úgy áll ahogy én azt szeretném akkor tuti nem veszem fel és aztán meg csak a macera van vele visszaküldözgetni.:((
Nem beszélve arról hogy az mennyi idő, nem tetszik, visszaküldöm x hét múlva küldik vissza csak az árát, akkor addig se pénzem, se fürdőrucim (mert ezek nem 2 ft-osak amik így webáruházban kaphatók).
Melyik? amit linken van? Hát nem, végülis C kosaras, nekem D-E kell... Mondjuk ennek a színével van épp bajom:))
De köszi azért!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!