Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A trikini jól áll olyan...

A trikini jól áll olyan lányoknak is akiknek van egy kis felesleg a hasukon?

Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 17:32
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
Attól függ, hogy mekkora felesleg. Szerintem nem. Alapaból nevetséges a trikini. Sokkal jobban néz ki egy nőn a hagyományos fürdőruha.
2010. júl. 10. 17:35
 2/10 A kérdező kommentje:
nem nagy a felesleg.csak éppenhogy van....de azért látszik:S
2010. júl. 10. 17:38
 3/10 anonim ***** válasza:
próbáld fel és vidd magaddal egy barátnédet:)
2010. júl. 10. 17:40
 4/10 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem ha felesleg van rajtad akkor vegyél inkább egybe részest.
2010. júl. 10. 17:48
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
én 23 éves vagyok, 62kg körül, 168 cm. egyszer felpróbáltam eg yilyet a new xorkerben, nagyon tetszett, de nem volt kérdés, hogy jól áll-e... :) Azóta rá sem gondolok, h olyat akarok! nagyon gáááz volt, a hasamon van egy kis husi, és kb 10szeresére felhízlalt az a hülye trikini. sztem ez a modell alaktú lányokon áll jól, bár lehet csak ez a fazon volt rossz amit épp akkor próbáltam. mindenesetre nekem elment a kedvem tőle. :)
2010. júl. 10. 17:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A trikini csak a tökéletes alakú lányoknak áll jól, sajnos.
2010. júl. 10. 17:54
 7/10 anonim ***** válasza:
2010. júl. 10. 17:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok tökéletes alakú lány, de szerintem ma jól állt rajtam a trikini. Szóval ezt talán fürdőruhája válogatja. Meg persze az sem mindegy, mennyi az a kis felesleg.
2010. júl. 10. 19:28
 9/10 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm a válaszokat:)

lehet h az lenne nekem is a legegyszerűbb ha több fazont próbálnék fel.:)

tegnap 17:56 :

nekem nem XXL-es kéne mert nem vagyok nagydarab!

de azért köszi h megpróbáltál segíteni:)

2010. júl. 11. 20:07
 10/10 anonim ***** válasza:

hát nekem is van trikinim és határozottan jól áll, pedig van felesleg a hasamon, meg egy fogyás miatt (fél év alatt több, mint 20 kg) is eléggé lóg a bőr rajta :S. sokat felpróbáltam, mire megtaláltam ezt a darabot, sok függ a fazontól. ha csak egy keskeny csík köti össze az alsó és felső részt, az nagyon nem előnyös, de ha csak a hasad szélét nem takarja anyag, akkor az gyönyörűen áll :)

22/L

2010. júl. 12. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!