Milyen póló áll jól egy viszonylag vékony, de magas srácnak?
Figyelt kérdés
198 cm magas legény vagyok (18 évesen), 87 kilóval.
Most sima, átlagos pólót hordok - M-es méretűt - de nem érzem túl kènyelmesnek. Mellkastól lefele csőszerűen lebeg a hasam felett, úgy érzem úgy nézek ki, mintha apukám ruháit hordnanám.
A "slim fit" típúsú pólókon gondolkodom, de kicsit tartok tőlük. A belső kételkedő hangom azt mondja, hogy a sportolókon áll jól ez a fajta póló, átlagos testalkattal nevetségesen nézne ki rajtam ilyen típúsú ruha.
Mit javasoltok?
2019. júl. 8. 16:12
1/3 anonim válasza:
Hogy ne kamuzz feleennyit sem az életben. 183cm/80kg-val is szűk az M-es.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem értem miért lenne nekem előnyös, ha kamuznék. :)
Majd' két méteren eloszlik az a súly.
2019. júl. 8. 16:27
3/3 anonim válasza:
Történt valami változás? Mikor utoljára jártam vásárolni, még voltak tükrök a próbatermekben, aztán az ember megnézhette mi az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!