Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhát javasoltok egy...

Milyen ruhát javasoltok egy randira?

Figyelt kérdés

Mozizni megyünk ma a párommal és nincs ötletem mit vegyek fel molett testalkatom van és le szeretném nyügözni

20/L :)

2019. júl. 8. 12:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%

Jézusom...Miért kell ilyen bunkónak lenni egy vadidegen lánnyal?

Ti talán tökéletesek vagytok? Nem, nem csak arra értem, hogy vékonyak, remélem, tökéletes a magasságotok, mell/farok méretetetek, bőrszín, hajszín, szőrtelenítés mindenhol stb stb.

Egyébként meg a kérdező párja nyilván látta már, hogy a kérdező nem modell vékonyságú, de úgy tűnik, ennek ellenére is tetszik neki. Innentől fogva (meg alapból is) pláne nem értem, miért kell köpködni és beszólni a testére, főleg, hogy nem is az volt a kérdés, hogy le kellene-e fogynia.

Ui: mielőtt engem is burkoltan leteheneztek, csak mondom, hogy 50 kg vagyok

2019. júl. 9. 12:42
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

Itt vajon miért nem álltál ki ekkora mellénnyel a kérdező mellett?

Ja, mert ő fiú...

Lehet ismét jelenteni s majd törölni.

2019. júl. 9. 15:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Tudod, azért javasoltam a kérdezőnek, hogy fogyjon le, mert a túlsúly rengeteg betegséget hordoz magában, és veszélyezteti az adott személy egészségét.

Nem a semmiért tanácsoltam a fogyást, hanem a kérdező egészsége miatt, hisz ha eddig nem tudtad volna, akkor most felvilágosítalak, az egészség a legdrágább kincs, ha nincs egészséged, akkor semmid sincs.

Nem hiába hazánk a 4. legelhízottabb ország, mert a legtöbben sz..rnak az egészségükre, egészségtelen mozgásszegény életmódot folytatnak és csak nagyon kis része az elhízottaknak az, akik betegség miatt híztak meg.

A kérdésre is válaszoltam, szépen, kulturáltan, csupán a végére odatettem ezt a pluszt, kiegészítésként.

De nyugi, nem kötelező sokáig élni, egészségesen, lehet rombolni az egészségünket. Mindenki úgy él, ahogy akar. Tetteiért úgyis ő a felelős.

(159 centi 48 kg vagyok, vékony, enyhén izmos, mert tornázom itthon. A mell, magasság, farok méret, bőrszín, hajszín genetika. Erről az ember nem tehet, viszont a testsúlyáról igen.

Egyébként szép hosszú barna, egészséges, csillogó hajam van, mellem kicsi, mert ezt örököltem a magasságommal együtt.)

És a kérdező meg nem vette szívére azt, hogy megkérdeztem őt a fogyásról. Ha őt nem zavarja, nem akadt ki, akkor te mit u..gatsz bele a mások dolgába? Nem veled kommunikáltam, hanem a kérdezővel, aki ezerszerte normálisabb, mint te.

2019. júl. 9. 18:19
 14/15 anonim ***** válasza:
90%

Te meg minek “ugatsz bele” (bár felénk ezt a kutyusok csinálják, emberekre csak a primitív réteg használja) ennyi erővel akkor az én kommentembe, mikor egy szóval sem írtam, hogy neked szól?

Szerinted a 10-es válasz, aki egy hirdetőoszlophoz hasonlítja, az normális? Meg az, aki lédi molettizi és megrökönyödésről beszél? Asszem volt egy elég durva konkrétan tehenezős válasz is, csak azt, ahogy látom, kitörölték.

Bírom, mikor valaki rögtön magára vesz mindent.

2019. júl. 9. 18:25
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

14.

Csupán egy vicces hasonlatot alkalmaztam a hírdetőoszloppal és igen normálisnak érzem magam, de te a személyeskedéseddel alpári szinten mozogsz.

2019. júl. 10. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!