Milyen ruhát javasoltok egy randira?
Mozizni megyünk ma a párommal és nincs ötletem mit vegyek fel molett testalkatom van és le szeretném nyügözni
20/L :)
Amiben 100%-ra önmagad vagy.
(Nem idetartozó kérdés: jól érzed magad molettként? Soha nem fordult meg a fejedben, hogy lefogyjál?)
Szerintem jól nézel ki:)
A lényeg, hogy mivel nem vagy pálcikavékony, ne vegyél fel ilyen mindenhol tapadós rucit, mert az mindenkiből kötözött sonkát csinál.
Jól állhat a mell allatt húzott ruha, ami lefelé bővül, a dekoltázs mérete a merészségedtől függ. Ha vékonyabbnak akarsz tűnni, akkor sötét színt válassz, az slankít optikailag.
Kérdező, a fogyás 70%-ban az étkezésen múlik, 30%-ban a mozgáson.
Remélem nem vagy stresszevő. Ha nem akkor nem ltom okát annak, hogy odafigyelj, hogy mit és mennyit eszel.
Kezdésnek elég ha elhagyod a cukros és fehérlisztes dolgokat.
A kérdésre meg már válaszoltam. Lehetőleg ne így menj el, ahogy a képen vagy jelenleg.
Bocsáss meg de ha át kéne hogy öleljelek azt hinném, hogy a körúti hírdetőoszlopot kaptam a kajaimba...
Szóval ha leszeretnéd nyűgözni akkor ne ruhát válassz hanem kalória szegény étrendet egy konditeremmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!