Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhát javasoltok egy...

Milyen ruhát javasoltok egy randira?

Figyelt kérdés

Mozizni megyünk ma a párommal és nincs ötletem mit vegyek fel molett testalkatom van és le szeretném nyügözni

20/L :)

2019. júl. 8. 12:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%
Moziba szerintem ne legyen túl szexi, nehogy aztán a hátsó sorban...
2019. júl. 8. 12:54
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Kényelmeset.
2019. júl. 8. 13:13
 3/15 anonim ***** válasza:
46%

Amiben 100%-ra önmagad vagy.

(Nem idetartozó kérdés: jól érzed magad molettként? Soha nem fordult meg a fejedben, hogy lefogyjál?)

2019. júl. 8. 13:22
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De eszembe jutott csak nagyon nehéz föleg a sok stressz alatt amiben vagyok :(
2019. júl. 8. 13:43
 5/15 anonim ***** válasza:
65%
Ha leszeretnéd nyűgözni akkor inkább a mozi végén a hálóban dobd le a textilt , habár ha lédi moletti vagy akkor lehet lenyűgözés helyett lerökönyödés lesz...
2019. júl. 8. 14:15
 6/15 A kérdező kommentje:

[link]

Itt az alakom

2019. júl. 8. 23:24
 7/15 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem jól nézel ki:)

A lényeg, hogy mivel nem vagy pálcikavékony, ne vegyél fel ilyen mindenhol tapadós rucit, mert az mindenkiből kötözött sonkát csinál.

Jól állhat a mell allatt húzott ruha, ami lefelé bővül, a dekoltázs mérete a merészségedtől függ. Ha vékonyabbnak akarsz tűnni, akkor sötét színt válassz, az slankít optikailag.

2019. júl. 8. 23:40
 8/15 anonim ***** válasza:
91%
Ne haragudj de szerintem semmi baj nincsen veled, az ilyen alkat nekem ezerszer többet ér, mint bármely más "pláza cica" alkat😉 És ha így mész el ahogy a képen van..... Hmmm! Nekem meg felelne😉
2019. júl. 9. 04:39
 9/15 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező, a fogyás 70%-ban az étkezésen múlik, 30%-ban a mozgáson.

Remélem nem vagy stresszevő. Ha nem akkor nem ltom okát annak, hogy odafigyelj, hogy mit és mennyit eszel.

Kezdésnek elég ha elhagyod a cukros és fehérlisztes dolgokat.

A kérdésre meg már válaszoltam. Lehetőleg ne így menj el, ahogy a képen vagy jelenleg.

2019. júl. 9. 06:00
 10/15 anonim ***** válasza:
33%

Bocsáss meg de ha át kéne hogy öleljelek azt hinném, hogy a körúti hírdetőoszlopot kaptam a kajaimba...

Szóval ha leszeretnéd nyűgözni akkor ne ruhát válassz hanem kalória szegény étrendet egy konditeremmel.

2019. júl. 9. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!