Ciki ha valaki a strandon úgy napozik, hogy betét van a fürdőbugyijában?
A strandon voltam és láttam egy csajszit,olvasgatott napozott.
Nem lehetett nem észrevenni,hogy a bikini alsójában betét van.A vízbe nyilván nem ment be így, de akkor is,nekem lányként elég bizarr volt,hogy valaki így fekszik kinn annyi ember előtt..
10-es vagyok.
Mivel példának hoztam fel így nem gondoltam rá.
14:
A kérdező azt nem írta, hogy szárnyas betét volt. De ha az is volt, szerintem az sem egy feldolgozhatatlan látvány, de tényleg meglepő.
Miért lenne ciki? Sőt, szerintem még tök jó is, h ilyen lazán veszi a dolgot, h nem áll meg az élete a menzesze miatt. Kár, h nagyon kevesen állnak így hozzá. Én sem csinálok belöle ügyet, természetes dolog egy nőnél, nincs ezen mit szégyenkezni. Én pl a betétet sem szoktam rejtegetni, ha megyek cserélni, azokon meg mindi jót mosolygok akik próbálják rejtegetni, mert elég levágós a dolog pl h a táskában kotorászik aztán ökölbe szorított kézzel megy a mosdó felé... :) Amúgy, én is voltam már strandon betéttel, többször is mondjuk én kötöttem egy strandkendőt magamra, de ennek ellenére éppen ki lehetett szúrni, ha valaki nagyon ki akarta. Jah, arról meg nem is beszélve, h a női mosdóban 3-4 szétdobált tampont is láttam, ami szerintem gázabb, minthogy látszik a betét...
Nekem inkább az a furcsa, h lányként bizzarnak tartod a menstruációt... Vagy ha nem a menstruációt, akkor a betétet? Sok fiatal lány tartja annak, pedig egyáltalán nem az. Világviszonylatban sokkal többen használnak betétet, mint tampont tehát annyira mégsem lehet gáz, de persze mindenki döntse el maga. Ahogy azt is, h mit használ vérzésre. Amíg kultúráltan kezeli a dolgot (pl nem megy a vízbe, nem hagyja szét a mocsos betétet stb) addig semmi gáz nincs vele szerintem!
Igen, amíg kulturáltan használják.
Én is szoktam tamponnal menni strandra, de ügyelek, hogy ne látszondjon a kék cérna.
Ti is voltatok betéttel strandon, de minimum felvettetek hozzá egy rövidnadrágot, strandkendőt.
Van különbség a dolog között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!