Fiúk (női) rövidnadrágban?
2019. júl. 6. 22:38
11/37 A kérdező kommentje:
#10: Valóban nem, ilyenkor visszatérünk az 1-es számú érvre (sztem jobban néz ki)
2019. júl. 7. 21:29
12/37 anonim válasza:
Miért lenne ez női rövid nadrág??
Ez! A rövidnadrág!
Amit a hiú kisfiúk viselnek nehogy a kis combikájukat megsüsse a nap az angolszász viselet magyarán már egyenruhának minősül amibe szeretnek belepunnyadni a 30 fokban.
Mellesleg a szigorúan térdig érő gatya búzás mert a pridén a melegeken is az volt.
Tehát? Akkor most melyik változat a búzás? Hiú kisfiúk, okos kislányok?
13/37 anonim válasza:
Nagyon csinos, kecses lábaid vannak és jó az alakod. Vékony vagy. Így nyugodtan járhatsz ennyire rövid sortban is. Ha már egy kicsit is vastagabb lenne a derekad, vagy ha teltebb lenne a combod, akkor nem lenne szerencsés egy ilyen rövid sort, de ilyen alkattal tökéletes választás.
14/37 anonim válasza:
A titokzokni jobban néz ki? Milyen meglepő, hogy mindenki 5 éve világosodott meg. Balerinazokni...
15/37 A kérdező kommentje:
Hú de ráfeszültél erre a titokzoknira :)
2019. júl. 8. 13:17
16/37 anonim válasza:
Hagyjad had fröcsögjön, senkit nem érdekel a beteg nyomora.
17/37 anonim válasza:
Mondja ezt egy nagyeszű 23%-os.
18/37 anonim válasza:
Az 54 sem túl sok...
Ismered a mondást?
“A kirekesztettek az igazság harcosai”
Magyarázat a 23%-ra.
Én legalább őszinte vagyok nem úgy mint a többség aki taktikával tornássza fel a pontjait.
19/37 anonim válasza:
Ez nem női, de túl rövid. Nem kell hosszúnak lennie, de egy kicsit hosszabb előnyösebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!