Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Honnan tudhatom meg, hogy mi...

Honnan tudhatom meg, hogy mi a divatos, a mai világban?

Figyelt kérdés
Olyan ruhákat szeretnék, amik divatosak manapság. Ilyen ruhákat konkrétan honnan lehet beszerezni? Tudjátok, amik befolyásolják, s meghatározzák a mindennapi (mai) divatot. Persze főleg helyekre, divatos üzletekre, ruhaboltokra gondolok, minden téren

2019. júl. 6. 12:10
 1/5 anonim válasza:
100%
Ez attól is függ, hogy hány éves vagy és milyen összegeket szánsz a ruháidra.. Szerintem elég népszerű-és nem is túl drága- a H&M, Bershka, C&A, Pull&Bear..És H&Mnek és Bershkának is van pl. webshopja, tehát meg is rendelheted a cuccokat..
2019. júl. 6. 13:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Azért arra kíváncsi lennék, hogy mit szeretnél kompenzálni azzal, hogy vakon követsz valamit.

Egyébként irány a népszerű divatcégek honlapja. És kb megrendelsz komplett outfiteket a lookbook alapján. Ennyi.

2019. júl. 6. 15:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Végig mész a plázában és nézed a kirakatokat. Vagy online shopok. De ez valóban nagyon függ az életkorodtól és attól, mennyi pénzt szánsz ruhákra.
2019. júl. 6. 20:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, ezek jó kérdések. :) Igazából 33 éves vagyok, nagyon szeretem a valóban jó ruhákat, kiegészítőket, és az olyan embereket, akik jól megtudnak jelenni, esetleg a színpadon, vagy hangulatosabb alkalmakkor... Igen tény hogy nem vagyok úgy eleresztve anyagilag, mint egyesek, de szépen lassan egyesével, tudnék olyan ruhákat, kellékeket venni, amilyet szeretnék. Nekem valamiért a kedvencem az a retrós korszak, amolyan hippis világ, amiben trapéznadrág, és színes társai szerepelnek, de ezt manapság nem nagyon látni a világban (sajnos). De azért sok jóféle ruci van, és kedvelem is őket, de amire igazán kíváncsi vagyok, hogy ezek a híres emberek, tv sztárok, előadó művészek, honnan szerzik a ruhájukat? Mert azok olyan szépek, és szinte mind olyan, mint ha RÁJUK ÖNTÖTTÉK VOLNA. Ezt az állapotot szeretném elérni, apránként, kis lépésekben. Jah és Köszi a válaszokat!
2019. júl. 8. 18:25
 5/5 anonim ***** válasza:
hát, a hírességeknek, tv sztároknak saját stílustanácsadóik vannak és általában rájuk szabják a ruhákat. Ezért áll rajtuk olyan jól.
2019. júl. 9. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!