Miért csúszik fel minden franciabugyim (nem a derekamon)?
Figyelt kérdés
Ahányszor leszállok a bicikliről vagy leülök egy székre vagy épp felállok, a franciabugyim felmegy a se.......mbe, és olyankor állandóan lefele kell cibálnom. Idegesítő, most lettek ezek újonnan véve, és tuti nem a méret a gond, mert S-es, ahogy az én méretem is. A régi-ugyanilyen fazonú-bugyijaim mégse csinálják ezt.
Perverzek, kötekedők, bunkók, együgyűen viccelődők kíméljenek, ahogy a negatív kommenteket se bírom.
A jókat meg előre is köszi!!! :):):):D:D:D<3<3<3
#francia bugyi #miért csúszik fel?
2019. júl. 3. 09:56
1/5 A kérdező kommentje:
Am 23/nő vok.
2019. júl. 3. 09:58
2/5 anonim válasza:
Szerintem mégis csak a méretben lehet a hiba. Akár ha túl nagy, de valószínűbb, hogy kicsi. Vagy a fazon rossz, elhibázott, mégsem pont olyan, mint a régi. Remélem ezt nem veszed kötekedésnek.
3/5 anonim válasza:
Szerintem kicsi. Nem a számozása a lényeg egyébként.
Nekem van s,m,l. Függetlenül attól hogy legtöbbször az m-es jó. 49 kilósan!!!! Nem az s-eset rángatom magamra.
4/5 A kérdező kommentje:
Ha kicsi, majd kijjebb nyúlik!!!
2019. júl. 8. 11:22
5/5 anonim válasza:
Nekünk mindegy hogy mennyire kényelmetlenül vég be a fenekedbe.
De akkor miért kérdezted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!