Szerintetek milyen egyberuhat vehetnekfel? A ruha fazonjara gondolok ha a derekamon vagy hat a csipomon van par kiloplussz
Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 12:33
1/4 anonim válasza:
Szia!Hát ha nem vagy mellé túl alacsony,akkor egy csőruha az jó.Az jól áll majdnem mindenkinek.De ha alacsonyabb vagy,jó az A-vonalú egyberuha,az lenge alul,mármint melltől lefelé,és ha nincsenk nagyon kicsi melleid,akkor lehet nyakbakötős,kivágott.Az optikailag nem a kényes területekre fókuszáltat,hanem mást hangsúlyoz...
2/4 A kérdező kommentje:
170cm kb es nincsenek olyan kis melleim
de a cso ruha nagyon tapados es abba nagyon laccik a derekam
2010. júl. 5. 13:11
3/4 anonim válasza:
Nem is tapadosra gondolt sztem az elso :D Hidd el nekem is ez a problemam, de en vettem egyenes fazonut, es hidd el, sokkal jobban all.
Ugy volt, hogy vettem egy ilyesmi ruhat (csak az alakra gondolok)
Aztan hazahoztam, probalgattam, de rajottem, hogy megjobban erosit derekban, meg szelesebbnek mutat...Mindenki ezt mondta a csaladbol is...Aztan visszavittem, es egy ilyet vettem:
Es merfoldekkel jobban all, igaz nem vagyok GEBE, de legalabb nem szelesit, es megefelo cipovel, kiegeszitokkel, hajjal nem fogod a "hibaidra" terelni a tekinteteket es a figyelmet :)
4/4 A kérdező kommentje:
ok koszi
2010. júl. 8. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!