17 éves fiúnak túl komoly/beképzelt ez a viselet?
Szeretnék kicsit komolyabb viseletet magamnak, nem azért, mert beképzelt vagyok vagy valami, csak meguntam ezt az átlagos öltözékeket. Bárhova nézek, mindenhol fecskefarkú, rózsaszín pólós fiúkat látok, egyáltalán nem zavar, valakinek ez a jó, valakinek meg az, de én úgy érzem, mintha kicsit kinőttem volna már, vagy meguntam. Eddig farmert és inget/pólót hordtam, de már eléggé unom.
Nos erről az öltözékről mi a véleményetek:
A hajam az mindig hátrazselézett, olyan mint Leonardo Dicaprio-nak szokott lenni.
Ingnek ilyen fekete inget vettem (már megvan): [link]
Nadrág és cipő: [link]
A cipő az kb. ilyen, a nadrág az teljesen fekete.
Mit gondolnátok, ha meglátnák egy fiatal srácot egy ilyen öltözékben?:D Egyszerűen ez a viselet tetszik már régóta, csak fiatal voltam hozzá. Anyám azt mondja, nem kéne így öltözködnöm, mert az ilyen öltözékek a jól kiérdemelt irodai dolgozóknak, vagy igazgatóknak való :D
Annyira nem érdekel, szerintem az a taknyos, aki halálfejes övben szaladgál, meg minden második gyereknek felhajtott szárú rózsaszín tornacipője van, enyhén röhejes már. De mint mondtam, EZ AZ ÉN SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEM, senkit nem szólok meg emiatt.
Amúgy kb 20 évesnek nézek ki, meg mindenki aki ismer, túl komolynak is tart.
Ja azt kihagytam, hogy természetesen fehér ingem is van, fekete nadrághoz inkább azt veszem fel :)
Világosabbhoz, pedig a feketét.
A fekete ing nagyon szép, imádom a fekete inget :) a nadrággal viszont túl komoly...olyan ünnepies. egy sima farmerrel szerintem sokkal jobb lenne. (:
16/L
20:06 ismét. Nem pólóval mondtam a farmert, az szerintem is sablonos, hanem inggel és egy sima utcai cipővel, nem ilyen lakkcipővel. Hétköznapokra. Ha a hétköznapokon is elegánsan öltözködsz, nem tudsz semmi újat mutatni egy ünnepi alkalman, pl egy eljegyzésen.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!