2/10 anonim válasza:
Igaz hogy a fekete tömeg és tényleg így van
De nekem akkor is a fekete tetszik
Azt vedd meg amelyik neked tetszik
Mindkettő jól néz ki
És az hogy tömeg vagy nem ne befolyásoljon
6/10 anonim válasza:
Én is feketére voksolok, hiába tömeg :-) a másiknak az orra olyan, mintha kopott lenne,legalabbis képről.
7/10 anonim válasza:
Nekem elegge ugyanannak tunik a ketto a szinen kivul. Mi a kulonbseg? Amennyiben csak a szin, akkor nincs olyan hogy jobb, pusztan szemelyes izles kerdese a dolog.
8/10 Nindzsaaa válasza:
Attól függ szerintem ha tömeg szeretnél lennj egyértelműen a fekete de ha egyedi szeretnél lenni akkor a szürke nekem a fekete jobban tetszik nekem is van olyanom a szurke olyan mintha kicsitt kopott lenne szerintem de az is jó de nekem a fekete jobban tetszik
az én vans cipőm nem bírta sokáig pedig nem használtam sokat de nagyon szerettem csak 2,5 honap alatt szetment :(
9/10 anonim válasza:
Azert mert valaki egy mas szinu cipot vesz nemlesz egyedi
Szerintem😏
10/10 anonim válasza:
Szerintem a Fekete jobban néz ki, több mindenhez illik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!