Van olyan márka amit 30 év felett már ciki hordani?
Tudom, marha nehéz kérdés, sok minden függvénye, de magamból kiindulva még amennyire emlékszem a 18-20 éves énemre tudtam, hogy 1-2 idősebb fazon mennyire gáz, hogy XY márkákat hord.
Tudom, hogy alapvetően az a fontos, hogy az összkép rendben legyen, meg önazonos legyen az amit hordasz és amúgy is: ki a fenét érdekel ki mit gondol? De azért érdekelne, hogy pl. egy Vans cipő - hangsúlyozom, megfelelő összhatás mellett - mennyire kelti azt az érzést, hogy "huh, ez a pali biztos kapuzárásis"?
Konkrétan erről van szó:
Egyszerűen nem találtam olyan sneakert a nyárra ami tetszene (nem csicsás, letisztult, és nem vászon), aztán megláttam ezt és beleszerettem.
„de magamból kiindulva még amennyire emlékszem a 18-20 éves énemre tudtam, hogy 1-2 idősebb fazon mennyire gáz, hogy XY márkákat hord.”
Gratulálok, sikerült ugyanolyan idiótának maradni, mint 18 évesen:D
Vállalom az idiotizmusom, szerintem kevésbé problémás, mint anonim beszólogatni úgy, hogy a hozzászólásod morzsája sem tartalmaz a kérdésre releváns infót. :) Jár a keksz.
Oldalról egyébként így néz ki, semmi extra, max a sarkán a Vans logó ami feltűnő és ami miatt gondolkodóba estem, hogy vajon ciki-e?
Nem márka, hanem stílusfüggő a dolog. Ha amiatt aggódsz, hogy tornacipőt veszel fel és emiatt kinéznek, alapvetően fölösleges. 5-től 75 éves korig szinte mindenki azt hord, és még nem is feltétlen a visszafogott darabokat, szóval ezzel nem fogsz semmilyen irányban kitűnni.
De hogy ajánlanám-e, hogy erre alapozd a mindennapi viseleted, az már más kérdés.
„És ez annyira nem fog változni, hogy ugyan abba már nem lesz beleszólásom, de ha tehetném, valami hasonló cipőbe toljanak be a sütőbe. Legyen az holnap vagy 30 év múlva.”
Én végrendelkezem arról, hogy mi legyen a testemen mikor otthagyja ezt a síkot.
Gáznak tartani valakit azért, mert XY márka terméket viseli igazán érett gondolkodásra utal. És mivel feltetted ezt a kérdést, nyilván nem változtál ilyen téren. Nevetséges, hogy egy harmincas, negyvenes férfi ilyen kényszeresen függ a környezetétől és ilyen piti dolgok alapján ítélkezik.
Mindenki azt visel amiben komfortosan érzi magát, legyen önazonos. Ennyi. Leírtad választ. Nem tudom mit vársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!