Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van olyan márka amit 30 év...

Van olyan márka amit 30 év felett már ciki hordani?

Figyelt kérdés

Tudom, marha nehéz kérdés, sok minden függvénye, de magamból kiindulva még amennyire emlékszem a 18-20 éves énemre tudtam, hogy 1-2 idősebb fazon mennyire gáz, hogy XY márkákat hord.

Tudom, hogy alapvetően az a fontos, hogy az összkép rendben legyen, meg önazonos legyen az amit hordasz és amúgy is: ki a fenét érdekel ki mit gondol? De azért érdekelne, hogy pl. egy Vans cipő - hangsúlyozom, megfelelő összhatás mellett - mennyire kelti azt az érzést, hogy "huh, ez a pali biztos kapuzárásis"?

Konkrétan erről van szó:

[link]

Egyszerűen nem találtam olyan sneakert a nyárra ami tetszene (nem csicsás, letisztult, és nem vászon), aztán megláttam ezt és beleszerettem.

2019. máj. 31. 23:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%

tök mindegy hány éves vagy, nem gáz

ugyanis 30-40-50 évesen, ugyanúgy te magad leszel, csak az évek múltak, másrészről nagy ivből tenni fogsz arra hogy a tizenévesek rólad mit gondolnak

2019. jún. 1. 08:50
 12/18 anonim ***** válasza:
68%

az hogy mit veszel fel, önbizalom kérdése

meg nem a gyerekeknek öltözöl, nem mindegy mit gondolnak?

felnőttként simán öltözhetsz ahogy akarsz hiszen felnőtt vagy (és egyedülálló. különben csak azt vehetsz fel amit az asszony megenged)

2019. jún. 1. 08:56
 13/18 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem minden feltűnő márkajelzéssel ellátott ruhát ciki 30 év felett hordani, ha csak nem sportoló vagy és hirdetésként eladtad a tested egy szponzornak.
2019. jún. 1. 10:31
 14/18 anonim ***** válasza:
Mivel nem óhajtok meddő vitákba bonyolódni, ezért kizárólag a cipőre fókuszálok. Nekem tetszik. Jó a színe, jó az anyaga. Vans Atwood, igaz? De azok között viszont egy szolidabb, visszafogottabb, nem annyira deszkás darab. Sima ügy egy korodbelin is megítélésem szerint, ha jó és hozzáillő darabokat veszel fel hozzá.
2019. jún. 1. 16:10
 15/18 anonim ***** válasza:

22 vagyok, szerintem tök változó, de nem gondolom hogy egy 30 fölötti pasinak bőrcipőben kell járnia minden nap, szerintem tök oké, csak ne a fehér inghez vedd ezt

de tényleg, ha olyan a megjelenésed akkor tök jó, ez a cipő szerintem nem kirívó.

de értem mire gondolsz, mint mikor 50-es nőkön olyan ruha van, ami már nekem is túl kamaszos, akkor kicsit azt érzem, hogy nem fogadta el a korát

szerintem jó ez a cipő

2019. jún. 1. 21:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Én speciel a converse,new balance,Vans márkákat kifejezetten furának látom ha 30 feletti hordja,de ez valszeg amiatt van mert minden tini ezeket hordja.
2019. jún. 1. 21:36
 17/18 anonim ***** válasza:
A Vans cipővel, főleg az old school-lal az a gond, hogy annyira tucat lett, hogy igazából nem a kapuzárás fog eszébe jutni rólad az embereknek, hanem az, hogy gagyi tömegarc vagy, akinek nincs egyénisége. Ma a vans simán szitokszó lett, minden 10 éves ilyet hord, tele van vele az utca. Tucattermék lett. Az új Fila! (ha emlékszel a Fila mániára). Ha mindenképpen deszkás cipőt akarsz 30 felett, akkor inkább valamilyen DC, Lakai - ezektől bármi, esetleg egy HUF galaxy az, amit ajánlanék. Vagy talán a Supra Stacks-okból valamelyik. De vans-t semmiképpen, főleg nem fekete-fehér old-schoolt. A Vans már kínos, túlhájpolt és lejáratott.
2019. jún. 5. 08:58
 18/18 anonim ***** válasza:
52%

„A Vans már kínos, túlhájpolt és lejáratott”

És ha valakinek csak pusztán az tetszik?:)

Kit érdekel, hogy a környezeted miképpen ítél meg egy cipő alapján...

2019. jún. 5. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!