Tetszik ez a koszorúslány ruha? (link) Milyen cipő illene hozzá?
Nem azt kérdezte a kedves kérdező,hogy tetszik-e nektek a ruha!!!Neki tetszik és ez a lényeg!Hadd érezze már jól magát benne!És amúgy is különleges!Az első válaszoló "cipője" tényleg jó hozzá!
Jó bulit benne!
de, azt kérdezte, h tetszik-e a ruha... "Tetszik ez a koszorúslány ruha? "
ezért válaszolt mindenki erre a kérdésre, aki csak erre tudott, mivel nehéz megítélni h egy szerintünk nem szép ruhához illik-e egy cipő, ezért van aki csak az első kérdésre válaszolt. nem tudom megmondani h illik-e hozzá, ha tetszene megmondanám ront-e rajta a cipő, így nem tudom megítélni, sajnálom
Hát nekem egyáltalán nem tetszik. Ez tényleg túl csicsás és romás de, ha a többi is ilyet vesz fel akkor halyrá, ha meg nem akkor elég gáz leszel. Na mindegy te tudod.
Hát a cipő meg undorító nem hiszem, hogy abba sokat lehet menni, ha csak nem a meleted lévőbe kapaszkodsz jó erősen.
Istenem,leállt a szívem annyira szép az a ruha :O Áhh még a hatása alatt vagyok...:OOOOO
Amúgy szerintem az utolsó válaszoló utolsó linkje állna legjobban ehez a ruhához :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!